• Westfriesgasthuis

Overzicht van het laatste nieuws

IQ Smartapp draait op Airwatch

20 november 2014

De IQ SmartApp kan ook middels mobiel toestelbeheer van Airwatch worden geïnstalleerd. Dit is getest bij een klant in Leuven (België).

Over Airwatch
Het aantal mobiele toestellen in organisaties neemt exponentieel toe. Met dit stijgende aantal toestelmodellen, platformen en besturingssystemen worden bedrijven geconfronteerd met nieuwe en complexe uitdagingen van mobiliteitsbeheer. Het openen van bedrijfsbronnen vanaf een mobiel toestel kan risico's met zich meebrengen voor de organisatie.

AirWatch® Mobiel Toestelbeheer stelt bedrijven in staat om de uitdagingen aan te gaan die gepaard gaan met mobiliteit door een eenvoudige en efficiënte manier aan te bieden om alle toestellen te bekijken en te beheren vanaf een centrale beheerdersconsole. Onze oplossing stelt u in staat om toestellen snel in te schrijven in uw bedrijfsomgeving, toestelinstellingen draadloos te configureren en te updaten en om uw mobiele toestellen te beveiligen. Met AirWatch kunt u diverse toestellen beheren zoals Android, Apple iOS, BlackBerry, Mac OS, Symbian, Windows Mobile, Windows PC/RT en Windows Phone en dit alles vanaf één beheerdersconsole.

Nieuwsarchief

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update.


Bezoek ons

Pieter Zeemanweg 57
3316 GZ Dordrecht
Nederland

Neem contact op

Telefoon 088 - 20 22 333
E-mail info@iqmessenger.com

Volg ons