• Westfriesgasthuis

Overzicht van het laatste nieuws

IQ Secure Messenger aangemeld voor Health app award 2015

4 maart 2015

Op 24 juni reiken Nictiz en MedicalPHIT en Mobile Doctors (VvAA) de Health app award uit voor de beste medische app. Als ontwikkelaar van de IQ Secure Messenger app maakt IQ Messenger kans op deze prestigieuze prijs.

Via de Health app award willen de organisatoren Nictiz, MedicalPHIT en VvAA laten zien welke apps en zelfmeetapparaten waarde kunnen toevoegen aan het zorgproces. De winnaars van de Health app award 2015 en de publieksprijs worden tijdens het Apps4Health congres op 24 juni bekendgemaakt.

Health app award 2015Een deskundige jury maakt begin april maximaal twintig genomineerde apps bekend. Hun app wordt op de site Mobile Doctors prominent in beeld gebracht en het publiek mag die reviewen en stemmen. Van deze vijf maakt Mobile Doctors een videofilm die aan de topjury wordt voorgelegd naast de overige documentatie. Deze beslist wie van de finalisten echt de meest zinvolle app heeft. De winnaar van de Health app award 2015 wint wordt op 24 juni uitgereikt op het congres Apps4Health in Eindhoven. Daar kunnen de vijf finalisten met hun pitch ook nog in aanmerking komen voor de publieksprijs.

De winnaar ontvangt een trofee, een CE-advies van Axon advocaten en een privacy-securitybegeleidingssessie van Deloitte. De laatste vijf finalisten dingen ook nog mee naar een publieksprijs.

We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Nieuwsarchief

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update.


Bezoek ons

Pieter Zeemanweg 57
3316 GZ Dordrecht
Nederland

Neem contact op

Telefoon 088 - 20 22 333
E-mail info@iqmessenger.com

Volg ons