• Westfriesgasthuis

Overzicht van het laatste nieuws

IQ Messenger geselecteerd voor Health app award 2015

24 april 2015

De jury van de Health app award heeft twintig apps, waaronder die van IQ Messenger, geselecteerd uit alle inzendingen voor de Health app award 2015. De jury heeft zich bij de selectie gebaseerd op de inschrijvingsformulieren en de werking van de apps. De centrale vraag bij de Health app award 2015, die dit jaar voor de vierde keer wordt georganiseerd is: wat is de meest zinvolle app in en voor de gezondheidszorg?

De stemming gaat weer verder: dus stem op IQ Messenger!

De jury bestaat uit dertien mensen van verschillende disciplines, waaronder een patiënt, een huisarts, een medisch specialist, een techneut en een jurist.

Publieksprijs
Eind mei maakt de jury bekent welke vijf apps tot de finalisten horen. Uit deze vijf wijst de topjury onder voorzitterschap van André Rouvoet, voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland, een jurywinnaar aan. De finalisten worden uitgenodigd om 24 juni een pitch te geven op het congres Digitale ontwikkelingen in de zorg in Utrecht. De winnaar ontvangt een trofee, een CE-advies van Axon advocaten en een privacy- en securitybegeleidingssessie van Deloitte. De laatste vijf finalisten dingen ook nog mee naar een publieksprijs.

Nieuwsarchief

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update.


Bezoek ons

Pieter Zeemanweg 57
3316 GZ Dordrecht
Nederland

Neem contact op

Telefoon 088 - 20 22 333
E-mail info@iqmessenger.com

Volg ons