• Westfriesgasthuis

Overzicht van het laatste nieuws

IQ Messenger in top 10 Accenture Innovation Awards

16 september 2013

Op 12 september zijn de juryleden van de Accenture Innovation Awards binnen de Communications, Media & Technology industrie bij elkaar gekomen. Zij hebben per categorie de top 10 meest belovende en innovatieve concepten geselecteerd. IQ Messenger was ingedeeld in de categorie Communication, is geselecteerd en behoort tot de top 10 in deze categorie!

De juryleden zullen voor de tweede keer bijeenkomen op donderdag 3 oktober. Tijdens deze jurymeeting zal IQ Messenger haar concept live pitchen. IQ Messenger krijgt dan de kans om haar concept te presenteren en naderhand stelt de jury een aantal pittige vragen. Na de live pitches zal de jury in beraad gaan.

Sociale stemmen
De concepten worden door een vakjury beoordeeld maar ook het publiek heeft een stem. Om de publieksprijs in de wacht te slepen heeft IQ Messenger zoveel mogelijk ‘social votes’ nodig. We willen u vragen om een stem uit te brengen op IQ Messenger als meest innovatieve concept 2013. Er kan in totaal 4x gestemd worden, namelijk via Twitter, Facebook, LinkedIn en per e-mail. Stemmen kan tot en met 5 november via de website van Accenture Innovation Awards.

Stem op IQ Messenger

Over de Innovation Awards
Accenture heeft de Innovation Awards in het leven geroepen om bedrijven die uitzonderlijke innovatieve prestaties leveren de erkenning te geven die ze verdienen. Daarnaast brengt het evenement in kaart hoe het ervoor staat met innovatie in Nederland. Voor de juryprijzen – de Blauwe Tulp en de Groene Tulp – worden de genomineerden door vakkundige juryleden beoordeeld op mate van innovatie, succes en potentie.

Nieuwsarchief

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update.


Bezoek ons

Pieter Zeemanweg 57
3316 GZ Dordrecht
Nederland

Neem contact op

Telefoon 088 - 20 22 333
E-mail info@iqmessenger.com

Volg ons