Wij zijn op zoek naar een

Telesales Consultant

IQ Messenger is een softwareproducent gevestigd te Dordrecht. Met 30 medewerkers ontwikkelen wij het krachtigste software gebaseerde messagebroker platform voor zorg en industrie. Met meer dan 120 systeemintegraties en 10 applicaties voor smart devices en web beheer bevrijden wij zorgorganisaties en industrie uit haar vendorlock. Zo kunnen gedane investeringen behouden blijven en is er ruimte voor het gebruik van moderne smartphonetechnologie. Als groeiende innovatieve organisatie kijken we graag naar de toekomst. Een toekomst waarin nog meer ziekenhuizen en zorginstellingen slimmer werken dankzij onze software. Om dit te kunnen realiseren zoeken we jouw verkooptalent.

Ben jij een pionier, een echter verkoper en klaar om de zorg een boost te geven?

Wij zoeken een pionier die met originele belacties bestuurders, gezondheidszorg technologen en IT managers ervan overtuigd dat IQ Messenger de beste apps biedt voor kritische alarmering en systeemintegratie zo dat wij bij vele zorgorganisaties onze oplossingen live mogen komen laten zien. Je maakt onderdeel uit van het ons professionele salesteam. Je verkrijgt een grote mate van zelfstandigheid voor het uitvoeren van je werkzaamheden binnen een collegiale en prestatiegerichte setting.

Belangrijke verantwoordelijkheden

  • Actieve telefonisch acquisitie middels bel- en marketingacties bij zorgorganisaties zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, GGZ instellingen;
  • Het beheren, onderhouden en opbouwen van een relatie met deze new business relaties, met een sterke drive om een afspraak te scoren;
  • Opvolgen van de planning die je maakt met de salesmanager om jouw saleskwaliteiten te borgen;
  • Contact onderhouden met de buitendienst bij het signaleren van commerciĆ«le kansen;
  • Bijwonen van de twee wekelijkse salesmeeting;

De kandidaat

  • MBO werk en denk niveau;
  • Bij voorkeur ervaring met commercieel telefonisch klantcontact;
  • Je bent niet makkelijk uit het veld te slaan;
  • Ondernemend en de wil om te scoren;
  • Je bent proactief, hebt lef en werkt graag individueel;

Competenties

Uitstekende communicatieve vaardigheden, challenger, zelfstandig, flexibel, overtuigend, klantvriendelijk, initiatiefrijk, en prestatiegericht.

Wat bieden wij?

IQ Messenger biedt een uitdagende parttime functie (max. 32 uur per week). Werken voor IQ Messenger betekent werken in een dynamische en informele omgeving. Wij bieden een goed salaris en besteden veel aandacht aan personeelsontwikkeling. Je standplaats is Dordrecht.

Sollicitatie

Wil je een onderdeel zijn van de IQ Messenger ambitie en voldoe je aan ons profiel?

Mail je CV met motivatiebrief naar mevrouw M. Boschman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.