FactoryTalk integratie voor slimme alarmering 

Bij production & manufacturing bedrijven bestaat problematiek rondom messaging en alarmering vanuit de Rockwell FactoryTalk SCADA omgeving. IQ Messenger heeft dit probleem opgelost met haar integratie van het FactoryTalk protocol.

Lees Meer

Nieuwe feature SmartApp: QR code functie 

IQ Messenger heeft haar SmartApp uitgebreid met een QR code functie. De QR code, voor zowel iOS als Android, biedt een nieuwe any to any interface. Het scannen van de code kan ieder event in IQ Messenger triggeren.

Lees Meer

Vacature: Support Engineer

Door sterke (internationale) groei van onze activiteiten zijn wij voor de uitbreiding van ons team per direct op zoek naar een gemotiveerde support engineer.

Lees Meer

Accountmanager Healthcare

Jouw uitdaging
Ben jij toe aan een volgende stap in je salescarrière en klaar om aan de slag te gaan bij de softwareproducent van het krachtigste platform voor kritische alarmering en communicatie binnen de zorg, industrie en overheid? Overtuig jij ziekenhuizen, zorg- en GGZ instellingen van onze leidende positie als merkonafhankelijk softwareplatform? Start dan als accountmanager Healthcare bij IQ Messenger in Dordrecht.

Lees Meer

Voor het vierde jaar op rij NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd 

​Met gepaste trots vieren wij voor het vierde jaar op rij onze succesvolle NEN 7510 en ISO 27001 certificering.

Lees Meer