Valkenhof_Leenderhof
Stichting Valkenhof heeft de systemen bij locatie Leenderhof vervangen voor nieuwe zorgdomotica apparatuur. IQ  Messenger vormt het centrale hart in dit geheel. Simac, aanbieder van slimme zorgoplossingen, implementeerde het merkonafhankelijke IQ Messenger platform met het locatiebepalingssysteem, het verpleegoproep systeem, sli...
Lees Meer

Lamb Weston gaat voor veiligheid op de werkvloer met het IQ Messenger platform voor kritische alarmering en communicatie

Lamb Weston verbetert het werkproces middels gebruikmaking van proces- en persoonlijke alarmering. Men maakt gebruik van een omvangrijke Rockwell omgeving welke door het Factory Talk protocol binnen het IQ Messenger platform is ge├»nterfaced. De professionals zijn uitgerust met een DECT toestel voorzien van alarmeringsfuncties. Zo kunnen alarmberichten vanuit de Rockwell omgeving als ook persoonlijke alarmering van de professional met dezelfde handset worden ontvangen en verzonden. Op deze wijze wordt een belangrijke verbetering gerealiseerd ten aanzien van de uptime van het productieproces en de persoonlijke veiligheid van de professionals.
Lees Meer

FactoryTalk integratie voor slimme alarmering 

Bij production & manufacturing bedrijven bestaat problematiek rondom messaging en alarmering vanuit de Rockwell FactoryTalk SCADA omgeving. IQ Messenger heeft dit probleem opgelost met haar integratie van het FactoryTalk protocol.

Lees Meer

Nieuwe feature SmartApp: QR code functie 

IQ Messenger heeft haar SmartApp uitgebreid met een QR code functie. De QR code, voor zowel iOS als Android, biedt een nieuwe any to any interface. Het scannen van de code kan ieder event in IQ Messenger triggeren.

Lees Meer

Vacature: Support Engineer

Door sterke (internationale) groei van onze activiteiten zijn wij voor de uitbreiding van ons team per direct op zoek naar een gemotiveerde support engineer.

Lees Meer
  • Pieter Zeemanweg 57
    3316 GZ Dordrecht
    The Netherlands
    T +31 (0)88 20 22 333
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.