achtegrond2

IQ Messenger is op zoek naar een Accountmanager Healthcare
Ben jij toe aan een volgende stap in je salescarrière en klaar om aan de slag te gaan bij de softwareproducent van het krachtigste platform voor kritische alarmering en communicatie binnen de zorg, industrie en overheid? Overtuig jij ziekenhuizen, zorg- en GGZ instellingen van onze leidende positie als merkonafhankelijk softwareplatform? Start dan als accountmanager Healthcare bij IQ Messenger in Dordrecht.

Wat ga je doen?
De marktvraag naar slimme apps voor alarmering en persoonlijke beveiliging voor medewerkers is groot en wordt versterkt doordat organisaties afscheid nemen van klassieke zorgtoestellen en systemen. IQ Messenger groeit en daarom zoeken we jou. Je creëert zelfstandig commerciële kansen door IT managers en afdelingshoofden van zorgorganisaties te benaderen en ze te overtuigen van ons merkonafhankelijke software platform voor (medische) kritische alarmering en persoonlijke beveiliging.

Hoe doe je dat?

Het IQ Messenger platform breidt zich snel uit en is zowel NEN/ISO als ook medisch gecertificeerd. Kennis en kunde is vereist voordat je zelfstandig op pad kunt gaan. De eerste periode werk je dan ook onder begeleiding van je commerciële collega's. Dit betekent dat we samen op bezoek gaan bij zorgorganisaties die jij enthousiast hebt gemaakt over ons merkonafhankelijk medisch gecertificeerde platform.

Aan de slag
Met creatieve en eigenwijze sales- en marketingacties speelt IQ Messenger in op klantvraag naar een merkonfhankelijk alarmeringsplatform. Als accountmanager ga je aan de slag met:

- Direct touch benadering voor onze integraties en applicaties voor de zorg
- Een salesplan waarin jouw omzetdoelstelling wordt vertaald naar strategie
- De focus hierbij ligt op koude acquisitie
- Het optimaliseren van werkprocessen in de zorg met de inzet van IQ Messenger apps
- Je draagt zorg voor goede rapportage van bovenstaande activiteiten in Exact

Jouw talent
De accountmanager healthcare die het beste bij ons past, heeft de volgende talenten:

Ervaring: Je bent sales in een B2B omgeving en wilt graag de volgende stap maken
Denkniveau: Je beschikt over WO denkniveau en bij voorkeur een bedrijfskundige opleiding
Kennis: Je hebt affiniteit met healthcare, bedrijfsprocessen en software en zet deze kennis in tijdens acquisitie omdat je dan 1-0 voorstaat
Zelfstandig:Je werkt bij IQ Messenger in een dynamische- en ambitieuze omgeving. In deze rol vormen ondernemend, initiatief tonen en zelfredzaamheid belangrijke competenties
Sociaal:Je bent sociaal vaardig op alle niveaus (directie, manager, medewerker)
Commercieel: Je bent energiek, brutaal, eigenwijs en een echte hunter
Positief:Je denkt in kansen in plaats van risico's
Talen:Je hebt een prima beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal.
Creatief:Je komt bij iedere zorgorganisatie binnen, zit vol met frisse ideeën en kunt niet wachten deze te delen

Verder woon je maximaal een uurtje rijden vanaf Dordrecht en ben je in bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij
Je verdient een goed basissalaris met een provisieregeling. Ook zijn er veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden op zowel nationaal als internationaal niveau. Leaseauto, laptop en smartphone behoren tot je standaarduitrusting.

Over ons
IQ Messenger is een onafhankelijk software producent gevestigd te Dordrecht. Onze ambitieuze organisatie houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen van het IQ Messenger software platform voor missie kritische alarmering, communicatie en persoonlijke beveiliging.

Ons platform wordt als "disruptive technology" beschouwd en is trendsetter als het gaat om betrouwbaarheid, functionaliteit en beheergemak. Niet voor niets sluiten we 2019 af met drie Awards als het gaat om innovatie en originele salescampagnes. IQ Messenger wordt wereldwijd ingezet als "message broker" voor de gezondheidzorg, industrie en overheid en wordt verkocht middels een netwerk van partners.

Wil je meer zien? Kijk dan dit filmpje waarin onze klant Siza vertelt hoe IQ Messenger ingezet wordt: https://www.youtube.com/watch?v=OtWy4KgranI&t=2s

Nieuwsgierig naar het team? Maartje vertelt over het IQ Messenger platform:
https://www.youtube.com/watch?v=LszC7TdFGvk

Zien we jou binnenkort?
Stuur je motivatiebrief samen met je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Heb je vragen? Neem dan tevens contact op met Maartje (Sales Manager) middels het bovenstaande mailadres
Aankondiging nieuwe interface: GE Healthcare beade...
  • Pieter Zeemanweg 57
    3316 GZ Dordrecht
    The Netherlands
    T +31 (0)88 20 22 333
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.