Partnerovereenkomst tussen NextiraOne en IQ Messenger

30 juli 2013

NextiraOne, Europa’s leider en expert in communicatie services, is vanaf heden partner van IQ Messenger.

Middels deze samenwerking, neemt NextiraOne het IQ Messenger platform op in haar portfolio. NextiraOne investeert sterk in haar partnerships met de wereldleiders in communicatie technologie om sterke oplossingen voor data centers, contact centers, unified communications, veilig netwerk infrastructuur en managed services te kunnen aanbieden. IQ Messenger levert een unieke aanvulling op dit portfolio.

IQ Messenger is een uniek full IP alarmerings- en messaging platform. IQ Messenger is de intelligente hub tussen een breed scala van nieuwe en bestaande branche specifieke communicatie- en messaging systemen. Het platform ondersteunt bovendien de meest uiteenlopende technologieën, van verpleegoproepsystemen, DECT, VoWiFi, Video en Lync tot SmartApps op IOS, Android en Windows 8. Het platform heeft geen vendor voorkeur en is uitgerust met uniforme toepassingen voor administratie, rapportage en toezicht zijn we in staat om niet-samenhangende systemen in een slimme en krachtige oplossing te transformeren.

Ingrid de Latte, Managing Director: “De samenwerking met IQ Messenger en het enthousiasme van onze klanten en organisatie voor de IQ oplossing is geweldig, IQ lost direct de integratie problemen bij klanten op en biedt NextiraOne de ruimte haar rol als system integrator ten volle te spelen.”

Arno Koch Valk, verantwoordelijk voor IQ Messenger Internationaal: “Wij zijn uiterst tevreden met de partnerschap welke vandaag met NextiraOne gesloten is. Het is een voorrecht en een privilege om in het NextiraOne portfolio opgenomen te worden en te samen aan de beste oplossingen en integraties van NextiraOne’s klanten te mogen werken.”

Over NextiraOne
NextiraOne is een Europese multinational die instaat voor het ontwerp, installatie, onderhoud en ondersteuning van business oplossingen en communicatiediensten voor meer dan 60.000 klanten in de private en publieke sector. Met behulp van haar expertise op het gebied van leading-edge communicatie oplossingen, met inbegrip van data centers, contact centers, unified communications, beveiligde network infrastructure en managed services, helpt NextiraOne haar klanten om hun organisatie te hervormen, waardoor complexiteit omgezet wordt in eenvoud.

Over IQ Messenger
IQ Messenger is software producent van de krachtigste geïntegreerde oplossing ten behoeve van verpleegoproep, alarmering, persoonsbeveiliging, rapportage en communicatie voor de zorg, detentie, industrie, beveiliging en BHV. Ons full IP platform met vele slimme integraties stelt organisaties op de eerste plaats, middels een ongekende flexibiliteit, beheergemak en volledigheid van integraties is de klant vanaf nu “in control”. IQ Messenger ontwerpt, ontwikkelt, produceert, verkoopt en ondersteunt haar software in eigen regie.