IQ Messenger doet mee aan de Accenture Innovation Awards

15 juli 2013

IQ Messenger is genomineerd voor de Accenture Innovation Awards, een jaarlijks terugkerende wedstrijd voor de meest innovatieve producten, diensten of concepten in Nederland.

De concepten worden door een vakjury beoordeeld maar ook het publiek heeft een stem. Om de publieksprijs in de wacht te slepen heeft IQ Messenger zoveel mogelijk ‘social votes’ nodig.

Stemmen
We willen u vragen om een stem uit te brengen op IQ Messenger als meest innovatieve concept 2013. Er kan in totaal 4x gestemd worden, namelijk via Twitter, Facebook, LinkedIn en per e-mail. Stemmen kan tot en met 5 november via de website van Accenture Innovation Awards.

Stem op IQ Messenger

Over de Innovation Awards
Accenture heeft de Innovation Awards in het leven geroepen om bedrijven die uitzonderlijke innovatieve prestaties leveren de erkenning te geven die ze verdienen. Daarnaast brengt het evenement in kaart hoe het ervoor staat met innovatie in Nederland. Voor de juryprijzen – de Blauwe Tulp en de Groene Tulp – worden de genomineerden door vakkundige juryleden beoordeeld op mate van innovatie, succes en potentie.