• Westfriesgasthuis

Overzicht van het laatste nieuws

IQ Messenger en Schrack Seconet bundelen krachten

28 mei 2014

IQ Messenger kondigt met trots aan dat de VISOCALL IP productlijn van Schrack Seconet met succes is geïntegreerd en gevalideerd door middel van ESPA-X. IQ Messenger heeft ook nieuwe mogelijkheden toegevoegd om te communiceren met VISOCALL IP. Zo kan op afstand de kamerstatus worden aangepast, zodat patiënten er van op de hoogte zijn dat assistentie is geaccepteerd en dat hulp onderweg is.

IQ Messenger is een uniek full IP alarmering en messaging platform. IQ Messenger is de intelligente hub tussen een breed scala aan nieuwe en bestaande industrie-specifieke communicatie en messaging systemen. Het platform ondersteunt een breed scala van technologieën van verpleegoproepsystemen, DECT, VoWiFi, video en Lync tot SmartApp op iOS, Android en Windows 8, om er maar een paar te noemen. Bovendien is het platform zonder vendor voorkeur en voorzien van unieke en uniforme applicaties voor eenvoudig beheer, reportage en monitoring.

Arno Koch Valk, die verantwoordelijk is voor IQ Messenger International, heeft verklaard: "Wij zijn zeer tevreden met de diepgaande integratie met VISOCALL IP zodat klanten Schrack Seconet kunnen gebruiken in combinatie met meer dan 70 IQ Messenger standaard vendor integraties en gemakkelijk plug en play alarm- en messagingflows kunnen creëren".

Over Schrack Seconet
Schrack Seconet, een Oostenrijkse high tech bedrijf voor brandalarm, communicatie- en beveiligingssystemen is een van de internationale leiders op dit gebied. Het bedrijf heeft dochterondernemingen in Polen, Zweden en Hongarije, alsmede regionale kantoren in Roemenië, Rusland, Slowakije, Tsjechië, Turkije en India. In andere landen in Centraal-en Oost-Europa is er een netwerk van lokale partners. In Oostenrijk exploiteert Schrack Seconet - met hoofdkantoor in Wenen - zes vestigingen met elk verschillende gelieerde servicecentra in heel Oostenrijk, waardoor zij zorgen voor een hoge kwaliteit van de klantenservice.

Voor meer informatie over Schrack Seconet: website Schrack Seconet.

Nieuwsarchief

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update.


Bezoek ons

Pieter Zeemanweg 57
3316 GZ Dordrecht
Nederland

Neem contact op

Telefoon 088 - 20 22 333
E-mail info@iqmessenger.com

Volg ons