• Westfriesgasthuis

Overzicht van het laatste nieuws

IQ Messenger op Verklizan Innovation Day 2014

21 oktober 2014

IQ Messenger is aanwezig op de Verklizan Innovation Day 2014 op 24 en 25 november in Essen, Duitsland. Naast de interessante ontwikkelingen die in verschillende presentaties naar boven zullen komen bij de Verklizan Innovation Day zijn wij van IQ Messenger aanwezig met een stand. Breng een bezoek aan de stand van IQ Messenger. Op onze stand krijgt u inzicht in de veelzijdigheid van IQ Messenger en geven wij u antwoord op al uw specifieke vraagstukken.

Over Verklizan Innovation Day 2014
De Verklizan Innovation Day is de internationale conferentie voor personenalarmering en zorg op afstand. Dit evenement biedt een overzicht van de verwachtingen voor de toekomst binnen de sector en haar toepassingsgebieden. De 5e editie zal dit jaar plaatsvinden op 24 en 25 november in Essen, Duitsland.

Het internationale evenement vindt plaats op maandag 24 november. Duitse, Engelse, Spaanse en Franse vertalers zullen aanwezig zijn om de presentaties in meerdere talen te kunnen aanbieden. Op dinsdag 25 november wordt een kleinschalig evenement georganiseerd gericht op Duitse klanten.

Presentaties over de laatste mobiele ontwikkelingen rondom het UMO platform, preventieve zorg en EU-richtlijnen op het gebied van personenalarmering en zorg op afstand staan centraal. Daarnaast worden innovatieve use cases van verschillende landen gepresenteerd.

U kunt zich via deze link aanmelden voor de Innovation Day 2014.

http://www.youtube.com/watch?v=5B4MIJ2Z9fY

Nieuwsarchief

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update.


Bezoek ons

Pieter Zeemanweg 57
3316 GZ Dordrecht
Nederland

Neem contact op

Telefoon 088 - 20 22 333
E-mail info@iqmessenger.com

Volg ons