IQ Messenger gecertificeerd door Aastra

1 oktober 2014

IQ Messenger is gecertificeerd door Aastra. De certificering betekent dat IQ Messenger voldoet aan alle technische en functionele eisen voor volledige compatibiliteit van de IQ Messenger server 4.0 met de Aastra 400 R3.2 communicatie systemen en Aastra’s SIP-DECT 5.0 communicatie systemen.

Aastra is volledig geïntegreerd binnen IQ Messenger. Door deze certificering kan IQ Messenger de kwalitatieve continuïteit aan klanten nog beter waarborgen.

Over Aastra, a Mitel Company
Aastra is a Mitel Company. Mitel (NASDAQ: MITL; TSX: MNW) is een wereldwijd leverancier van oplossingen voor bedrijfscommunicatie. Met deze oplossingen kunnen werknemers overal zaken doen, over elk medium en met het device van hun keuze. De grootte van de organisatie maakt daarbij niet uit. Mitel biedt klanten maximale keus met een breed dienstenportfolio waarmee de overgang naar de cloud eenvoudig te maken is. Met een jaaromzet van meer dan een miljard Amerikaanse dollar, 60 miljoen klanten wereldwijd en het grootste marktaandeel in Europa, mag Mitel zich met recht de grootste noemen op het gebied van bedrijfscommunicatie. Voor meer informatie: www.mitel.nl.