• Westfriesgasthuis

Overzicht van het laatste nieuws

IQ Messenger aanwezig op KIEN innovatiecongres

3 april 2015

IQ Messenger is op donderdag 4 juni a.s. aanwezig op hét grote Innovatiecongres 2015 van Stichting KIEN. Het KIEN Innovatiecongres staat in het teken van kansen verzilveren.

Het Huis van de Toekomst was ooit een droomproject. En voor duurzame innovatie moet je over een lange adem beschikken. De tijd staat niet stil en sinds de oprichting van Stichting KIEN zijn in de afgelopen jaren aansprekende resultaten van elektrotechnische innovatie geboekt. Dit dankzij de samenwerking met universiteiten, brancheorganisaties, overheden, zorgorganisaties, burgers, ondernemers en natuurlijk e-installateurs.

Op donderdag 4 juni wil KIEN samen kijken naar de bereikte resultaten en de mogelijkheden in de toekomst. Hoe krijgen we wijken, dorpen, steden en uiteindelijk heel Nederland energieneutraal? Hoe stimuleren we Langer Zelfstandig Thuis Wonen (LZTW)? Wat betekent gezond bouwen? Het grote KIEN Innovatiecongres 2015, dat in samenwerking met UNETO-VNI en TU/e wordt georganiseerd, staat in het teken van kansen verzilveren. De rode draad is valorisatie, kennis omzetten naar commercieel haalbare producten, processen of diensten. Fabrikanten zijn daarbij onmisbaar, daarom zullen ook zij aan het woord komen.

Prominente sprekers delen in plenaire en breakoutsessies hun kennis en ervaring over 0-energie en langer zelfstandig thuis wonen. En onder het motto Dromen, Durven en Doen houdt Ben Tiggelaar ons in de middag een spiegel voor: de waarheid is dat de meeste mensen blijven dromen totdat het te laat is.

Het programma begint vanaf 9.30 uur in DeFabrique in Utrecht. Het inhoudelijk programma wordt om 17.00 uur afgerond en aansluitend is er een borrel.

Aanmelden »

Nieuwsarchief

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update.


Bezoek ons

Pieter Zeemanweg 57
3316 GZ Dordrecht
Nederland

Neem contact op

Telefoon 088 - 20 22 333
E-mail info@iqmessenger.com

Volg ons