IQ Messenger genomineerd voor Innovatie Award Drechtsteden

26 mei 2015

IQ Messenger is genomineerd voor de Innovatie Award Drechtsteden. De innovatie award is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor innovatieve regionale producten, diensten en samenwerkingsverbanden.

De Innovatie Award is gericht op innovaties die zowel technologisch als niet-technologisch van aard kunnen zijn. Bij technologische innovatie gaat het om het vernieuwen dan wel sterk verbeteren van producten of diensten of de processen waarmee producten en diensten worden voortgebracht. Van niet-technologische innovatie is bijvoorbeeld sprake bij vernieuwingen in de organisatie of samenwerking tussen organisaties.

Met de innovatie award krijgen bedrijven en organisaties de erkenning die zij verdienen. Voorafgaand aan de uitreiking van de innovatie award vindt een beoordelings- en een juryproces plaats. uit alle ingediende innovaties selecteert de beoordelingscommissie een aantal genomineerden. Vervolgens gaat de jury aan het werk. De jury bestaat uit een mix van professionals die werkzaam zijn in het bedrijfsleven en de overheid.

Uiteindelijk zal op 10 juni 2015 de innovatie award worden uitgereikt tijdens een gala-avond in het postillion hotel dordrecht.