• Westfriesgasthuis

Overzicht van het laatste nieuws

IQ Messenger vrijdag 19/6 aanwezig op Startup Friday Local | Internet of Things

16 juni 2015

Internet of Things staat voor de toenemende connectiviteit tussen digitale apparatuur via het internet. Inmiddels zijn er meer connected devices dan mensen. Onderzoeksbureau Gartner verwacht dat dit er maar liefst 25 miljard zijn in 2020. Deze ontwikkeling geeft nieuwe kansen voor bedrijven, consumenten en de publieke sector. Aan de andere kant wordt digitale security en privacy steeds belangrijker bij de exponentiële toename van aangesloten apparaten en data-uitwisseling.

Nieuwsgierig geworden naar voorbeelden op het gebied van IoT in de regio Zuidwest Nederland? Kom dan op vrijdag 19 juni om 16:00 naar Startup Friday Local in Dordrecht en laat je inspireren door enthousiaste ondernemers en experts. Inschrijven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat is Startup Friday Local?
Startup Friday Local een initiatief van Commercial Clients House Dordrecht, het Innovation Centre en Sector Advisory & Sustainability waarbij het Startup Friday event het land in gaat. In één uur maak je kennis met de nieuwste ontwikkelingen in de technologische en financiële wereld op een snelle, inspirerende en energieke manier. Aansluitend ben je van harte welkom om na te praten bij de borrel. Locatie event: Postillion Hotel, Rijksstraatweg 30, Dordrecht.

ABN AMRO Sector Advisory TMT  -  www.abnamro.nl
IQ Messenger  -  www.IQMessenger.nl
Beamlabs Inc  -  www.beamlabsinc.com
Liquit  -  www.liquit.com

Kijk voor meer informatie op www.startupfriday.nl

Nieuwsarchief

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update.


Bezoek ons

Pieter Zeemanweg 57
3316 GZ Dordrecht
Nederland

Neem contact op

Telefoon 088 - 20 22 333
E-mail info@iqmessenger.com

Volg ons