• Westfriesgasthuis

Overzicht van het laatste nieuws

Nieuwste IQ Messenger integraties

17 juni 2015

IQ Messenger heeft de laatste tijd hard gewerkt om een aantal nieuwe integraties te realiseren. Hierbij een overzicht van de nieuwste integraties.

✓ ASCII Protocol (Printer output)
Het ASCII protocol is een query-response of vraag en antwoord communicatie protocol waarin een host pc gebruik maakt van ASCII karakters om opdrachten te verzenden naar een apparaat en vervolgens reactie terug krijgt van dat apparaat. De ASCII commando set wordt gebruikt om apparaten te configureren, gegevens te verzenden naar apparaten en status informatie van apparaten te ontvangen.

✓ Cisco Unified Communication Manager
Cisco Unified Communications Manager is een geïntegreerd communicatie controle platform die de juiste ervaring naar het juiste eindpunt kan bezorgen. Cisco Unified Communications Manager biedt diensten zoals sessie management, spraak, video, messaging, mobiliteit en web conferencing.

✓ Call & IVR
Interactive Voice Response (IVR) is een automatisch telefoniesysteem dat samenwerkt met bellers, informatie verzamelt en gesprekken naar de juiste ontvanger stuurt. Een IVR systeem accepteert een combinatie van spraak telefoon input en touch-tone keypad selectie en biedt passende oplossingen in de vorm van spraak, fax, callback en e-mail.

✓ Modbus
Modbus is een communicatie protocol en maakt communicatie mogelijk tussen veel (ongeveer 247) apparaten die aangesloten zijn op hetzelfde netwerk. Het is een de facto standaard communicatie protocol geworden en wordt vaak gebruikt bij het aansluiten van industriële elektronische apparaten.

✓ SCAIP protocol
SCAIP is het Social Care Alarm Internet Protocol. Deze norm beschrijft hoe het protocol een multimedia communicatie stroom behandelt en hoe event berichten tussen de alarm zender en alarm ontvanger moeten worden verstuurd over een IP communicatie netwerk zoals internet.

✓ SNMP
Simple Network Management Protocol (SNMP) een "Internet-standaardprotocol voor het beheren van apparaten in IP-netwerken". Apparaten die typisch SNMP ondersteunen zijn onder meer routers, switches, servers, werkstations, printers, modem rekken en nog veel meer. SNMP wordt veel gebruikt in netwerk management systemen om op het netwerk aangesloten apparaten te monitoren.

✓ High Availability
High Availability is een systeem dat continu operationeel is voor een gewenste lange tijdsduur. Beschikbaarheid kan relatief gemeten worden naar "100% operationeel" of "nooit falen".

✓ Task manager

✓ Database Connector

Nieuwsarchief

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update.


Bezoek ons

Pieter Zeemanweg 57
3316 GZ Dordrecht
Nederland

Neem contact op

Telefoon 088 - 20 22 333
E-mail info@iqmessenger.com

Volg ons