Landelijke studiedag 'Domotica in de Langdurende Zorg'

23 juni 2015

30 SEPTEMBER 2015 landelijke studiedag 'Domotica in de Langdurende Zorg' met oa; Marian Adriaansen (lector Innovatie in de Care), Masi Mohammadi (lector architecture in health HAN), Irene Feenstra (directeur Savelberg Zorgpartners Midden-Holland), Jasper Coppes (technisch dienstverlener Leertouwer), Alistair Niemeijer (universitair docent zorgethiek Universiteit voor Humanistiek), Adrie de Bruijn (RIVM), Inge Meijerman (DigiContact Philadelphia), Johan van de Leeuw (Vilans), Elzaline Schraa (TinZ Netwerk Dementie Friesland), Jorrit Ebben (Siza).

De laatste jaren komen er steeds meer technische hulpmiddelen op de markt om de zorg voor ouderen en mensen met een beperking of chronische ziekte makkelijker te maken. Deze domotica bieden zorg op afstand of toezicht bij cliënten thuis of binnen uw zorgorganisatie. Welke toepassingen zijn er precies en hoe zet u deze op een verantwoorde manier in?

Tijdens deze studiedag wordt u op de hoogte gebracht van wat domotica precies inhoudt en wat de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen zijn. Ook komen ethische en praktische afwegingen aan bod die een rol spelen bij de implementatie van domotica binnen uw zorgorganisatie. In de middag is er aandacht voor praktijkvoorbeelden uit zowel de ouderen- als de gehandicaptenzorg.

Doelgroep
Professionals, managers, teamleiders en beleidsmakers werkzaam bij instellingen voor langdurige zorg, overheden, zorgverzekeraars en adviesbureaus. Overige geïnteresseerden zijn uiteraard ook van harte welkom.

Datum en locatie
De landelijke studiedag Domotica in de Langdurende Zorg vindt plaats op woensdag 30 september 2015 in Aristo Amsterdam.

» Meer informatie en inschrijven