De Beurs Domotica en Slim Wonen op 18 en 19 november is dé kans om de nieuwste ontwikkelingen op gebied van (zorg)domotica te ervaren. Leertouwer presenteert samen met IQ Messenger haar unieke domoticaconcept voor de zorg, Conview Care. Het is volledig merkonafhankelijk én staat geheel ten dienste van het zorgproces. Het uitgangspunt van deze oplossing is de zorg, niet de techniek.

Wilt u ervaren hoe merkonafhankelijke zorgdomotica werkt? Meld u kosteloos aan via onderstaande knop en kom langs op de stand van Conview Care (begane grond, standnummer 0.11).

» Gratis aanmelden beurs

Over Beurs Domotica en Slim Wonen
Thema: Connecting Worlds

Tien jaar Beurs Domotica & Slim Wonen, reden genoeg voor een feestje! Op 18 en 19 november organiseert Smart Homes de lustrum editie met als thema: Connecting Worlds. Ook dit jaar vindt het evenement plaats in het Evoluon Eindhoven, een locatie die staat als een huis als het gaat om techniek en innovatie.

Dat domotica en slim wonen veel aspecten omvatten, dat laat het gevarieerde standhoudersveld wel zien! Daarnaast zijn ook de inhoudelijke lezingen, workshops en verschillende symposia, met als titels Woninginnovatie: Samen sectoroverstijgend bouwen en De gelukkige mens, veel belovende ingrediënten voor een succesvolle beurs!