• Westfriesgasthuis

Overzicht van het laatste nieuws

IQ Messenger aanwezig op Nationale Conferentie Gebouw Automatisering

Woensdag 4 en donderdag 5 november 2015 vindt de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering plaats bij CORPUS Congress Centre in Oegstgeest / Leiden. Een grote hoeveelheid topsprekers uit diverse hoeken van de vastgoedwereld belichten de haat/liefde verhouding met technologie. 5 november om 13:40 uur kunt u kennis maken met IQ Messenger, integratie van alarmering & beeldcommunicatie in GBS.

Over de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering
De derde editie van de succesvolle Nationale Conferentie Gebouw Automatisering is dit jaar in CORPUS Congress Centre in Leiden en vindt plaats op woensdag 4 en donderdag 5 november. De locatiekeuze past bij het uitgangspunt van de organisatie om ‘de mens’ centraal te stellen bij het toepassen van gebouwautomatisering.

Het programma voor de eerste conferentiedag bestaat uit presentaties van deskundigen uit de vastgoedwereld die hun visie geven op het ‘waarom wel of waarom niet’ van gebouwautomatisering alsmede visionaire vergezichten op onze gebouwde omgeving in de toekomst. Sprekers komen uit de kringen van projectontwikkelaars, beleggers, vastgoedmanagement, energiebedrijven, architecten, gebouweigenaren, facilitair managers en dergelijke.

Op de tweede dag zullen ook adviesbureaus en technische gebouwbeheerders aan het woord komen, samen met technologen die vertellen welke technologie er aan zit te komen en hoe die rendabel toepasbaar wordt. Op de tweede dag is ook aandacht voor het proces van realisatie van gebouwautomatiseringsprojecten en hoe de kwaliteit van dat proces geborgd wordt.

» Bekijk het programma

» Registreer hier

Nieuwsarchief

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update.


Bezoek ons

Pieter Zeemanweg 57
3316 GZ Dordrecht
Nederland

Neem contact op

Telefoon 088 - 20 22 333
E-mail info@iqmessenger.com

Volg ons