Telepage Lunch en Learn

Telepage, distributeur van IQ Messenger, nodigt u op woensdag 4 november 2015 uit voor een uitgebreide lunch. In 2 sessies, één voor en één na de lunch, praten de betreffende fabrikanten u graag bij over de volgende twee onderwerpen:

Telepage lunch en learn# IQ SECURE MESSENGER

Communicatie tussen cliënten en professional nu eenvoudig en veilig met chats accepteren, afwijzen, escaleren of met prioriteit versturen en delen van foto’s, video’s, bestanden en locatie. Instant messaging en kritische alarmering en notificatie nu samen in één app, vanuit uw eigen IT omgeving.

IQ Secure Messenger draait op Android en iOS telefoon en tablet en is ontwikkeld conform NEN7510 en ISO 27001.

# ZONITH BLUETOOTH LOCATIEBEPALING

Zonith is reeds 11 jaar actief op het gebied van locatiebepaling middels bluetooth op de technieken Portofonie, Telefonie en GSM. De combinatie IQ Messenger en Zonith biedt u de mogelijkheid om een accurate inpandige locatiebepaling toe te voegen aan de SmartApp en Secure Messenger Alarmoptie.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de lunch en learn door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij kijken uit naar uw komst.