IQ Messenger unites Ascom met de hele wereld

Ontwikkelingen binnen de zorg gaan razendsnel. Daarom is voor onze klanten een toekomstbestendige omgeving vereist. Veel ziekenhuizen en zorgorganisaties gebruiken systemen van Ascom. Het merkonafhankelijke software platform IQ Messenger verbindt Ascom systemen met alle andere merken voor alarmering en (beeld)communicatie.

De brug naar andere slimme domotica sensoren is nu geslagen. De klant is in regie en bepaalt welke functionaliteiten los van systeem en merk ingezet dienen te worden voor de cliënt. Het hardware isolement voor de klant is hiermee doorbroken.

Wat betekent dit in de praktijk?
IQ Messenger verbindt Ascom Myco, Ascom IP DECT, Ascom teleCARE M, Ascom teleCARE IP, Ascom VoWiFi, Ascom branddetectie en Ascom locatiebepaling met slimme technologieën en apps binnen één totaaloplossing los van merk of fabrikant.

IQ Secure Messenger kan geïnstalleerd worden op de Ascom Myco voor veilig chatten, het versturen van foto’s en beeldbellen. U voldoet hiermee aan de meldplicht datalekken (NEN7510, ISO27001 en CE Medical Class gecertificeerd).

Op IQ Secure Messenger kunt u naast Ascom al uw bestaande kritische systemen laten alarmeren. IQ Messenger draait in HA cluster vanuit uw eigen IT omgeving of in de cloud.

Meer weten?
Bel 088 20 22 333 en vraag naar de mogelijkheden van merkonafhankelijke software voor alarmering en beeldcommunicatie in de zorg.