Seminar Leertouwer op Zorg & ICT 2016: LEGO® verhoogt kwaliteit van leven

Hoe krijg je als professional in de zorgsector je visie duidelijk op papier? Brainstormsessies, vergaderingen en (dikke) rapporten worden vaak gezien als de enige oplossing.

Maarten van der Boon is facilitator van LEGO® SERIOUS PLAY®. Hij laat tijdens een sessie op Zorg & ICT een compleet andere methode zien. Jasper Coppes vult dit verhaal aan vanuit de visie van Leertouwer op de zorg en de rol van systeemintegratie.

Net als LEGO® is techniek een zeer vormbaar product. Leertouwer gelooft niet in één technische oplossing, maar gaat met klanten in gesprek over de échte wensen aan technologie. Door anders te kijken naar techniek en de focus te leggen op kwaliteit van leven komt de systeemintegrator met creatieve oplossingen die meerwaarde bieden voor de gebruiker.

In de aansluitende workshop ga je als deelnemer zelf aan de slag met LEGO®. Geef je visie fysiek vorm en deel dit met de andere deelnemers. Dit geeft jou en de andere bezoekers een duidelijk beeld van de totstandkoming van een ambitieuze én realistische visie.

Maarten van der Boon en Jasper Coppes nemen jou als bezoeker mee langs de kansen die LEGO® biedt voor de zorgsector. Aan de hand van de LEGO® SERIOUS PLAY® methodiek dagen de sprekers de bezoekers uit om aan de hand van de gekleurde Deense bouwstenen te bouwen aan een werkbare toekomstvisie.

Zorg & ICT
Donderdag 7 april
Theater 4
11: 15 - 12:15 uur

Meld u aan voor Zorg & ICT 2016 »