• Westfriesgasthuis

Overzicht van het laatste nieuws

VANAD Enovation breidt productportfolio uit met IQ Messenger

VANAD Enovation heeft deze week haar productportfolio uitgebreid met IQ Messenger, een alarm management oplossing voor de zorg. Door de samenwerking met IQ Messenger kan VANAD Enovation haar klanten helpen de patiëntveiligheid te verhogen door het inrichten en verbeteren van alarm management processen.

Jeroen van Rijswijk, CEO van VANAD Enovation, is erg verheugd over de samenwerking met IQ Messenger. ‘We zien een sterke verschuiving van traditionele zaalverpleging naar kamerverpleging. Bij kamerverpleging is er geen direct zicht meer op de patiënten en de omringende medische apparaten. Medische alarmen zijn niet of nauwelijks hoorbaar door gesloten deuren. Daarnaast zien we dat het aantal medische apparaten aan het bed toeneemt wat kan leiden tot alarmmoeheid onder het medisch personeel. Het goed inrichten van alarm management processen wordt daarom steeds belangrijker om de veiligheid van patiënten te waarborgen. IQ Messenger biedt ons een uitstekend platform waarmee we dit kunnen realiseren voor onze klanten en past perfect in onze totale Zorgcommunicatie propositie”

Over VANAD Enovation
VANAD Enovation verbindt al meer dan 30 jaar mensen, systemen en organisaties in de zorg. Dagelijks beschikken meer dan 12.000 zorgorganisaties over de juiste medische gegevens door gebruik te maken van haar producten en diensten. VANAD Enovation onderscheidt zich door het leveren van een compleet productportfolio en met specialistische kennis voor het koppelen van informatiesystemen en (medische) apparaten en het veilig uitwisselen van medische data. Meer informatie over VANAD Enovation is te vinden op www.vanadenovation.nl.

Over IQ Messenger
IQ Messenger is opgericht met als doel om de alarmering en communicatie binnen de zorg naar een hoger plan te tillen. IQ Messenger heeft open integratieplatform ontwikkeld waarmee alarmerings- en communicatiecomponenten van verschillende leveranciers met elkaar kunnen communiceren. Organisaties kunnen apparatuur van meerdere aanbieders combineren tot één geoptimaliseerd netwerk. IQ Messenger stelt efficiency van het werkproces centraal en maakt besparing op en optimale inzet van investeringen mogelijk waardoor er meer ruimte in de budgetten is voor de zorg. Meer informatie over IQMessenger is te vinden op www.iqmessenger.com.

Nieuwsarchief

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update.


Bezoek ons

Pieter Zeemanweg 57
3316 GZ Dordrecht
Nederland

Neem contact op

Telefoon 088 - 20 22 333
E-mail info@iqmessenger.com

Volg ons