IQ Messenger gebruikers spreken op Zorg & ICT 2016

Maak kennis met Medisch Centrum Haaglanden, Norschoten en Parnassia Groep. Op de stand van IQ Messenger spreken deze gebruikers over diverse onderwerpen uit de zorg.

Parnassia Groep: Slim hergebruik van gebouwgebonden domotica en verhoogde veiligheid

Informatie Adviseur Paul Korf van Parnassia Groep neemt u mee in de organisatie Parnassia Groep en het slim inzetten van gebouwgebonden domotica. Hierbij o.a. verhoogde veiligheid van de medewerker een belangrijk uitgangspunt.

Datum: dinsdag 5 april
Tijd: 11.00 - 11.30 uur
Plaats: stand 01.C105

Medisch Centrum Haaglanden: Living Directory, het combineren van systemen

Medisch specialist Tim van der Steenhoven geeft u inzicht in het Living Directory concept dat het ziekenhuis in staat stelt slimmer om te gaan met bestaande en nieuwe communicatie. Het combineren van systeem gescheiden werelden is de sleutel tot kwaliteit verbetering.

Datum: dinsdag 5 april
Tijd: 14.00 - 14.30 uur
Plaats: stand 01.C105

Medisch Centrum Haaglanden: Beveiligde WhatsApp communicatie tussen afdelingen en huisartsen 'Get out of the black box'

Chirurg Alexander de Vries geeft u een kijkje in de veranderende wereld van ICT en communicatie in ziekenhuizen waarbij kwaliteit van communicatie centraal staat.

Datum: woensdag 6 april
Tijd: 11.00 - 11.30 uur
Plaats: stand 01.C105

Norschoten: Cliënt en medewerker centraal stellen

Cliënt en medewerker centraal stellen en de techniek als ondersteunend middel; dat was de uitdaging waar onze zorgorganisatie voor stond in 2014. De ontwikkelingen in de wereld van (zorg)domotica en ICT volgen elkaar snel op. Het lijkt of alles mogelijk is, maar de afstemming (of communicatie) tussen die nieuwe ontwikkelingen en bestaande hard- en software of infrastructuur is vaak een belemmerende factor bij de keuze voor een nieuw product. Norschoten gaf de opdracht om complexe zorgprocessen te laten ondersteunen op een voor de zorgmedewerker gemakkelijk bedienbaar apparaat. Het gaat erom dat hij/zij zo efficiënt mogelijk kan doen waar hij/zij goed in is, namelijk: zorg verlenen. Zorg, die de cliënt in zijn eigen appartement door toepassing van zorgdomotica op maat moet kunnen ontvangen.

Datum: donderdag 7 april
Tijd: 11.00 - 11.30 uur en 14.00 - 14.30 uur
Plaats: stand 01.C105

Registreren

Registreer u voor Zorg en ICT 2016 en ontvang gratis toegangskaarten en maak kennis met onze klanten op 5 t/m 7 april 2016 te Jaarbeurs Utrecht. U vindt ons in hal 1 stand C105.

MELD U AAN VOOR ZORG & ICT 2016 »