Koppeling met verpleegoproepsysteem Verkerk gevalideerd met IQ Messenger

23 januari 2014

Onder supervisie van de klant is de koppeling van de Verkerk Systeem Computer (VSC) met IQ Messenger gevalideerd en goedgekeurd.

Op deze wijze blijven investeringen uit het verleden gewaarborgd en kan de klant verder groeien naar Smartphones en Tablets voor alarmering zowel intra- als extramuraal. De klant wenst het werkproces te optimaliseren door de Verkerk omgeving te combineren met SIP camera’s en NFC. Zo krijgt de medewerker meer inzicht in de situatie. De slimme sensoren met beeld worden ingezet in combinatie met bekende en nieuwe technieken op één single device, de Smartphone met NFC.

Gezien de ontwikkelingen naar de toekomst toe zal een cliënt zelf geen alarm meer gaan maken, maar dienen slimme ‘camera’s’ ingezet te gaan worden. Een combinatie van Verkerk en andere merken maakt het voor de instelling mogelijk het zorg en werkproces te optimaliseren en gebruikersvriendelijk te maken voor de medewerker. Voor meer vragen over de validatie en mogelijkheden te combineren, bel +31 88 20 22 333.

 

verkerk   iq messenger