• Westfriesgasthuis

Overzicht van het laatste nieuws

IQ Messenger in finale Accenture Innovation Awards 2013

7 oktober 2013

Na een zeer succesvolle jurybijeenkomst in de Koepelkerk, zijn alle finalisten voor de Accenture Innovation Awards 2013 bekend. Het is de juryleden gelukt om de beste en meest innovatieve concepten van Nederland te kiezen uit maar liefst 969 inschrijvingen. IQ Messenger is één van de finalisten in de categorie 'Best Communications'.

De twee finalisten uit elke categorie pitchen voor de hoofdjury en het publiek op 8 november. Dit evenement vindt plaats in de Convention Factory te Amsterdam. Aan het einde van de dag wordt de uiteindelijke winnaar per categorie en de algehele industriewinnaar bekend gemaakt.

Sociale stemmen
De concepten worden door een vakjury beoordeeld maar ook het publiek heeft een stem. Om de publieksprijs in de wacht te slepen heeft IQ Messenger zoveel mogelijk ‘social votes’ nodig. We willen u vragen om een stem uit te brengen op IQ Messenger als meest innovatieve concept 2013. Er kan in totaal 4x gestemd worden, namelijk via Twitter, Facebook, LinkedIn en per e-mail. Stemmen kan tot en met 5 november via de website van Accenture Innovation Awards.

Stem op IQ Messenger

Over de Innovation Awards
Accenture heeft de Innovation Awards in het leven geroepen om bedrijven die uitzonderlijke innovatieve prestaties leveren de erkenning te geven die ze verdienen. Daarnaast brengt het evenement in kaart hoe het ervoor staat met innovatie in Nederland. Voor de juryprijzen – de Blauwe Tulp en de Groene Tulp – worden de genomineerden door vakkundige juryleden beoordeeld op mate van innovatie, succes en potentie.

Nieuwsarchief

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update.


Bezoek ons

Pieter Zeemanweg 57
3316 GZ Dordrecht
Nederland

Neem contact op

Telefoon 088 - 20 22 333
E-mail info@iqmessenger.com

Volg ons