IQ Messenger op De Beurs Domotica & Slim Wonen

14 augustus 2013

Niemand kan er meer omheen! Domotica wordt steeds populairder en maakt vaker onderdeel uit van het dagelijks leven. Niet voor niets is De Beurs Domotica & Slim Wonen in zeven jaar tijd uitgegroeid tot het jaarlijkse trefpunt voor slimme technologische toepassingen en diensten voor de Woon-, Leef- & Zorgomgeving.

Tijdens De Beurs Domotica & Slim Wonen laat IQ Messenger binnen de stand van Elektra21 haar revolutionaire concept zien binnen een live-omgeving van een woonkamer.

Wilt u IQ Messenger live ervaren? We verwelkomen u graag in onze stand.

Over De Beurs Domotica & Slim Wonen
Op 20 en 21 november 2013 opent het Evoluon in Eindhoven weer haar deuren voor de Beurs Domotica & Slim Wonen. Deze beurs, georganiseerd door Smart Homes, creƫert een perfecte gelegenheid om nieuwe inzichten te krijgen, kennis uit te wisselen, contact te leggen en meer te leren over innovatieve oplossingen op het vlak van woontechnologie. De beursvloer is het toneel van ruim honderdtwintig exposanten, de doelgroep informeren over de trends en actualiteiten op het gebied van domotica en slim wonen. Dit event is een uitgelezen kans voor zorginstellingen, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, installateurs, (interieur)architecten en adviseurs. In een informele sfeer kunnen zij zich prima oriƫnteren, niet alleen door het bezoeken van de vele stands, maar ook door het bijwonen van verschillende boeiende lezingen.

Registreer u nu!