iq reporting  

Ons systeem legt alle alarmeringen en bevestigingen/acceptaties op het IQ Messenger platform vast. Hierdoor kunt u als organisatie vaststellen op welke dagen en tijdstippen de meeste alarmeringen voorkomen en hoe adequaat uw personeel hierop reageert. Ook kunt u inschatten welke acties noodzakelijk zijn voor een verbetering van uw dienstverlening.

De rapportage biedt niet alleen inzicht in de alarmeringen, maar toont ook overschrijding van reactietijden en escalaties aan.

Merkonafhankelijke rapportage

IQ Reporting betreft rapportage van alle integraties. Dit betekent dat u bij eventuele calamiteiten niet in alle systemen hoeft te zoeken, maar dat u via een platform een calamiteit verspreid over meerdere systemen eenvoudig kunt terugzoeken.

De waarheid in cijfers

Helaas komt het steeds vaker voor dat er over de reactie en reactietijden op ontvangen alarmeringen/oproepen twijfel bestaat. IQ Reporting biedt uw organisatie met een druk op de knop alle antwoorden, klip-en-klaar. Zo kunt u snel en eenvoudig zichtbaar maken hoe vaak een bewoner/kamer een persoonsalarmering verstuurde en in welke mate uw organisatie hierop heeft gereageerd.

Rapportages on demand

Alle rapportages die het systeem verzorgt kunt u op een door u gewenst moment opvragen. Zo kunt u per direct een rapportage zichtbaar maken of deze per e-mail periodiek laten verzenden. U kunt daarbij aangeven welke meldingen u in de rapportage wenst op te nemen en per welke tijdsperiode deze rapportage dient te bestrijken. Bijvoorbeeld per dag, week, maand enzovoort. De rapportages kunnen in diverse standaardformaten zoals Excel, PDF en Word worden opgemaakt. Vanzelfsprekend zijn database koppelingen mogelijk.

  • Pieter Zeemanweg 57
    3316 GZ Dordrecht
    The Netherlands
    T +31 (0)88 20 22 333
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.