• IQ Secure Messenger
  • IQ CareApp
  • IQ Reporting
  • IQ SmartApp

Slimme apps uit eigen fabriek

 

IQ Secure Messenger

IQ Secure Messenger is de enige totaal-app voor veilig chatten, foto's versturen en beeldbellen, kritische en medische alarmering en persoonlijke beveiliging. Communicatie tussen cliënten en professional nu eenvoudig en veilig.

Meer informatie
 

IQ SmartApp

Bring your own device met IQ SmartApp voor smartphone en tablet. Kritische alarmering en notificatie eenvoudig en veilig op any device. U bepaalt de indeling, prioriteit, iconen, kleuren etc. Oproepen accepteren, weigeren, spraakverbinding en/of beeldverbinding.

Meer informatie
 

IQ CareApp

IQ CareApp is ontwikkelt om hulpbehoevenden langer zelfstandig te laten wonen. Als zorgdienstverlener is het uw eigen app en daarom bepaalt u de functionaliteit. Elke (zorg)app die beschikbaar is in de markt kan naadloos werken binnen uw eigen IQ CareApp.

Meer informatie
 

IQ Event Flow Manager

IQ Event Flow Manager is een unieke intuïtieve gebruikersinterface waarbij u de controle krijgt over uw werkproces. U beheert en overruled de standaard gebruikersinstellingen. De alarm boomstructuur is geheel zelf in te richten en eenvoudig te wijzigen.

Meer informatie
 

IQ Real Time Console

IQ Real Time Console stelt u in staat om een real time inzicht te verkrijgen in de actuele alarmen. De inrichting van de weergave bepaalt u volledig zelf. De applicatie is web gebaseerd en kan dus op iedere PC functioneren.

Meer informatie
 

IQ Graphical Floor Plan

IQ Graphical Floor Plan biedt real time visualisering van alarmeringen op de plattegrond van uw gebouw of op een kaart van bijvoorbeeld Google Maps. Deze applicatie is web gebaseerd en kan dus op iedere PC functioneren.

Meer informatie
 

IQ Graphical Event Assignment

IQ Graphical Event Assignment (GEA) biedt merkonafhankelijke grafische kamertoewijzing voor (medische) alarmering.

Meer informatie
 

IQ Reporting

Met IQ Reporting legt u alle alarmeringen en bevestigingen/acceptaties van al uw aangesloten systemen vast. De rapportage biedt inzicht in de alarmeringen en toont ook overschrijding van reactietijden en escalaties aan.

Meer informatie
 

IQ Video Viewer

IQ Messenger omarmt video in de breedste zin. Ons platform ondersteunt meer dan 2000 camera's. Het is tevens mogelijk om opnamen te maken op het moment van een alarm of continue.

Meer informatie
 

IQ Apartment Video Intercom

De IQ Apartment Video Intercom applicatie maakt het mogelijk om het traditionele bellen tableau te vervangen door een applicatie op tablet of PC (beeldscherm).

Meer informatie
 

IQ Emergency Call Out

IQ Emergency Call Out biedt een compleet geïntegreerd emergency call out systeem. Automatisch bellen van personen en in conferentie zetten tijdens een calamiteit. Volledige beantwoording en escalatie van procedures.

Meer informatie
 

IQ Desk Phone Manager

IQ Desk Phone Manager maakt het mogelijk om te alarmeren naar vaste toestellen. Denk hierbij aan alarmeringen die te lang duren en dienen over te lopen naar vaste toestellen.

Meer informatie
 

IQ High Availability

IQ Messenger is in High Availability beschikbaar. Veel klanten kiezen voor HA voor een hogere beschikbaarheid. Het past veelal in het huidige kritische ICT beleid van de klant. Daarnaast is het voor medische kritische alarmering een eis om in HA te leveren.

Meer informatie
 

IQ SNMP Monitoring

Door Simple Network Management Protocol Monitoring kunnen externe systemen door middel van SNMP TRAPS worden bewaakt. Een SNMP alarm kan any-to-any via het merkonafhankelijke software platform verstuurd worden.

Meer informatie
 

IQ Cluster Service Monitoring

IQ Messenger stelt beheer in staat om services die actief zijn in een cluster omgeving te bewaken en als alarm te triggeren. Deze meldingen kunnen any-to-any via het merkonafhankelijke software platform verstuurd worden naar elke type device.

Meer informatie
 

IQ Back-up

IQ Messenger biedt geavanceerde back-up mogelijkheden aan. IQ Back-up heeft geen voorkeur naar welke type systeem een back-up dient te worden gemaakt.

Meer informatie

Bezoek ons

Pieter Zeemanweg 57
3316 GZ Dordrecht
Nederland

Neem contact op

Telefoon 088 - 20 22 333
E-mail info@iqmessenger.com

Volg ons