• IQ Emergency Call Out

snelle en krachtige communicatie tijdens een incident

De aangescherpte overheidsregelgeving dwingt iedere organisatie risico’s in kaart te brengen. Hierbij moet deze zorgen voor een snelle en krachtige communicatie tijdens een incident, ontruiming of calamiteit. IQ Messenger voorziet in een krachtige en doeltreffende communicatieoplossing voor BHV-situaties waarbij spraak het uitgangspunt is.

Snel en doeltreffend

Het melden van een incident of calamiteit kan zowel handmatig als automatisch gebeuren. Als een melding het systeem bereikt start onmiddellijk een door u tevoren vastgesteld script. Volledig met de dag, datum en tijd rekening houdend belt het systeem hulpverleners, speelt een boodschap af, vraagt om bevestiging voor rapportage en zet medewerkers en hulpdiensten zo nodig zelfs automatisch in een conferentiegesprek. De snelheid en doeltreffendheid van dit systeem is ongekend.

Overal inzetbaar

De oplossing werkt zowel stand-alone als in combinatie met uw telefooncentrale; u kunt het overal inzetten. Het systeem verbruikt nauwelijks stroom, staat onder controle van het IQ Messenger platform waarin het is geïntegreerd. U kunt het bovendien gemakkelijk beheren.

IQ Emergency Call Out biedt organisaties de mogelijkheid om gelijktijdige any-to-any conferentiegesprekken op te bouwen. Dit is uitermate geschikt voor BHV en brandmelding. Zo kunnen BHV-ers met elk willekeurig geintegreerd device inclusief PMR (portofoon) met iedereen communiceren. Tevens biedt IQ Emergency Call Out de mogelijkheid om de gesprekken op te nemen. Eventuele bevestiging mogelijk op basis van DTMF.

Bezoek ons

Pieter Zeemanweg 57
3316 GZ Dordrecht
Nederland

Neem contact op

Telefoon 088 - 20 22 333
E-mail info@iqmessenger.com

Volg ons