• IQ Event Flow Manager

unieke intuïtieve gebruikersinterface waarbij u de controle krijgt

iq manager  

IQ Event Flow Manager is een unieke intuïtieve gebruikersinterface waarbij u de controle krijgt en u geen beperkingen meer heeft van uw vendor. Vanuit de IQ Event Flow Manager beheert en overruled u de standaard gebruikersinstellingen van de toestellen. IQ Event Flow Manager is web gebaseerd en beschikbaar via de browsers Internet Explorer, Firefox en Chrome.

Alarmering is mogelijk op basis van datum/tijd, type alarm, escalaties en groepen. Zo kan bijvoorbeeld worden ingesteld dat een device in de avond alleen gaat trillen. De mogelijkheden zijn eindeloos met verschillende geluiden en iconen. Iconen, geluiden (trillen) en volume kunnen naar eigen inzicht worden ingesteld, afhankelijk van uw merk.

Alle integraties, datum-/tijdrouteringen, escalaties kunnen oneindig en op elke positie in het alarmproces worden ingezet. U voegt eenvoudig zelf losstaande systemen toe aan bestaande alarmflows, bijvoorbeeld video in combinatie met verpleegoproep, middels onze eenvoudige drag & drop interface.

De alarm boomstructuur (kamers, appartementen, gangen, afdelingen, locaties, provincies, landen etc.) is geheel zelf in te richten en eenvoudig te wijzigen.

Bezoek ons

Pieter Zeemanweg 57
3316 GZ Dordrecht
Nederland

Neem contact op

Telefoon 088 - 20 22 333
E-mail info@iqmessenger.com

Volg ons