• IQ Real Time Console

real time inzicht in actuele alarmen

iq careapp  

Wanneer een alarm wordt ontvangen door het IQ Messenger platform wordt uiteraard de juiste alarm flow in werking gesteld. Op hetzelfde moment wordt middels duidelijke gekleurde markers en geluidsboodschappen de alarmering op de PC weergegeven. De inrichting van deze weergave bepaalt u volledig zelf.

Desgewenst kunnen noodsituaties zoals persoonlijke alarmering een extra opvallende knipperende boodschap vertonen en een specifieke actie van de zorgverlener vereisen. Vanuit deze applicatie kunnen direct acties ondernomen worden, zoals het oproepen van camerabeelden, spraak/terugspraak verbindingen, sturingen etc.

Grafische tool

De web console kan ook grafisch uitgevoerd worden. Alle geïntegreerde alarmtriggers worden gevisualiseerd in de grafische tool. Deze applicatie kan toegepast worden met een conventioneel beeldscherm maar ook met een tablet of smartphone, verbonden aan uw netwerk. Dit maakt uw mensen flexibel, stelt hen in staat een apparaat naar keuze te gebruiken en draagt bij aan een snelle respons.

Bezoek ons

Pieter Zeemanweg 57
3316 GZ Dordrecht
Nederland

Neem contact op

Telefoon 088 - 20 22 333
E-mail info@iqmessenger.com

Volg ons