MDR masterclass

3 december 2020 09:30

Informatie

Locatie: Online

Inzichten, ervaringen, inhoud en kennis rondom de nieuwe MDR

Als professional binnen de zorgsector ben je ongetwijfeld bezig met de voorbereidingen op de Medical Device Regulation (MDR). Of ben je daarmee in aanraking gekomen. Best lastig, deze nieuwe verordening. Er wordt veel over gesproken, maar hoe zit het nou echt?

Wil je echt goed voorbereid zijn? Een beter overall beeld verkrijgen? Diepgaandere inhoudelijke kennis vergaren? Dat kan! Tijdens de Masterclass MDR 2020 hoor je alles over de MDR, de impact op medtech en op de zorgketen en wordt je geïnformeerd over de komende verplichtingen op het gebied van Unique Device Identification (UDI).

IQ Messenger neemt als expert aan deze masterclass deel in twee tijdsloten. Om 10:15u beginnen we met een Cross Industrie Debat waarin samen met zorginstellingen en anderen marktpartijen wordt gesproken over de nut en noodzaak van deze nieuwe verordening. Verder is er ook een speciale IQ Messenger verdiepingssessie om 13:45u waarin CEO Paul Vos vertelt over de slimme distributie van alarmen afkomstig uit medische apparatuur.

Schrijf je snel in via onderstaande button!

Inschrijven MDR masterclass