Patiënten in een psychiatrische inrichting kunnen om intensief toezicht vragen. Zonder technologie zou het niet mogelijk zijn deze patiënten permanent te bewaken. Daarnaast worden zorgprofessionals werkzaam bij psychiatrische instellingen vaak geconfronteerd met stressvolle situaties. Met het merkonafhankelijke IQ Messenger platform zijn instellingen in staat zorg op een slimme manier in te vullen door bijvoorbeeld meldingen uit diverse gebouwen samen te laten komen, alarmberichten te verrijken met cliëntinformatie en bestaande en nieuwe vormen van plaatsbepalingstechnologie bij persoonlijke alarmering te combineren.

Slimme nachtzorg

Zorgcentrale, Decentrale Zorgcentrale, Externe Zorgcentrale

Zorgoproepen van verschillende producenten uit diverse gebouwen centraliseren naar een centraalpost lijkt voor vele GGZ organisaties een uitdaging. Neem afscheid van deze zogenoemde "vendorlocking" en wordt baas over werkprocessen omdat alle bestaande (klassieke) systemen op zeer intelligente wijze binnen het IQ Messenger platform any-to-any kunnen worden geïntegreerd.

Persoonlijke alarmering

WiFi, Bakens, BLE, Bluetooth

Persoonlijke alarmering met plaatsbepaling voor bewoners en verpleging. Een dwaaldetectiesysteem kan naar het verplegend personeel een persoonlijke alarm verzenden. Positionering door middel van bakens. Bij een persoonlijk alarm wordt het bericht naar de dichtstbijzijnde handset gestuurd.

Smartphones

Andriod, iOS

In een technologische wereld waarin zorgprofessionals kritische alarmen ontvangen, communiceren, persoonlijk alarmeren en toegang verkrijgen tot cruciale cliëntdata is een smartphone essentieel. Alle meldingen ontvangen op hetzelfde device en binnen dezelfde applicatie om alarmprioriteiten te onderscheiden en herkenbaarheid te vergroten.

Slimme sensoren

MOBOTIX, SENSARA, OPENXS, SMARTERVISION

De veiligheid van cliënten bewaken zonder hun privacy te schenden kan eenvoudig met de inzet van slimme sensortechnologie. Vanaf een smartphone zijn zorgprofessionals in staat direct de kritische cliënt situatie te observeren door een melding te ontvangen bij inactiviteit. Zo hoeven cliënten niet continu te worden geobserveerd.

ECD integratie

Slimme nachtzorg, is één van de doelstellingen binnen de GGZ. Hoe maak je nachtzorg echt slim? Door realtime inzicht te geven in welke cliënt op welke kamer woont voor een persoonlijke benadering.

Projecten GGZ sector

Lees hier onze projcten uit de GGZ sector

 • Hand Empty IOS Android
 • RTC1.1
 • GEA 1.1
 • SmartApp Enterprise Busy Mode 8.1.1
 • GFP 2.1
 • Pieter Zeemanweg 57
  3316 GZ Dordrecht
  The Netherlands
  T +31 (0)88 20 22 333
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.