Onze projecten uit de ouderenzorg

Topaz

Topaz Revitel is een bijzonder revalidatie- en zorghotel die het beste van twee werelden combineert: het maatwerk van professionele (revalidatie)zorg en het comfort van een verblijf in een hotel.

Door merkonafhankelijkheid kan de combinatie gemaakt worden met GIRA en SpectraLink DECT. Hierbij is ook een spreek/luister verbinding tussen de zorgprofessional en de cliënt voorzien. De merkonafhankelijke software IQ Messenger is toekomstvast, waarmee Topaz nieuwe en bestaande systemen kan ontsluiten en combineren op basis van het werkproces.

Lelie zorggroep

Lelie Zorggroep biedt vertrouwd en verzorgd wonen in een mooie omgeving. Huize Nieuwoord biedt een thuis aan mensen met een christelijke achtergrond die te maken hebben met een lichamelijke beperking of met een vorm van dementie.

Slimme sensoren, verpleegoproep, dwaaldetectie en intercom in combinatie met smartphones zorgen voor rust op de vloer. Met een beperkte personele bezetting kan een hoge kwaliteit van service en leven worden aangeboden. De medewerker kan 'kijken' wat er aan de hand is. Door los van merk te denken is het mogelijk elk pakket van eisen in te vullen.

Argos

Argos Zorggroep is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen. Zij bieden verschillende services, dagbesteding en thuiszorg en hebben locaties voor verzorging, verpleging en revalidatie.

Argos heeft gekozen voor camera's met beweging- en akoestische detectie en maakcontacten voor deuren. Alarmering op basis van beweging en schreeuwen waarbij de zorgmedewerker direct een alarm met video beeld van de camera ontvangt op een smartphone. Bestaande alarmen van VOS en BMC komen tevens op de smartphone binnen. De keuze is gebaseerd op kostenbesparing qua personele bezetting, rust op de vloer, één goedkoop markt generiek device en klaar voor verplaatsing naar extramurale zorg icm video. Doorslaggevend is end-to-end bewaking van verschillende merken/systemen.

Norschoten

Norschoten is een zorgorganisatie en biedt verpleeghuiszorg en verpleeghuiszorg in verpleegappartementen in de vorm van Volledig Pakket Thuis (VPT). Daarnaast bieden zij ook dagbehandeling en hospice zorg.

Zorgverleners binnen Norschoten hebben een smartphone bij zich waarop de meldingen van de smart sensor binnenkomen. Met die telefoon kan de medewerker op afstand een spreek-, kijk- en luisterverbinding tot stand brengen, om zo te beslissen welke actie nodig is. Zo is er uit-bed-detectie, geluidsbewaking en kamer-verlaat-detectie. Overdag, maar zeker ook in de nacht, hoeven zorgverleners geen rondes meer te lopen. Daardoor hebben de bewoners een betere nachtrust en meer privacy. Bovendien spaart het in de nacht zorgverleners uit, capaciteit die overdag extra kan worden ingezet.

OCMW Leuven

Het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn Leuven (OCMW Leuven) heeft als kerntaak ervoor te zorgen dat iedereen een menswaardig bestaan kan leiden. OCMW Leuven biedt intra- en extramurale zorgdiensten aan.

Alarmering van het bestaande Televic verpleegoproep systeem wordt dankzij IQ Messenger doorgezet naar Alcatel OXE DECT en smartphones. Hierbij wordt de wildcard technologie toegepast voor slimme routering. Het bestaande camera observatie systeem is tevens onderdeel geworden van het werkproces door middel van de IQ SmartApp. Meerdere locaties worden vanuit één ICT omgeving ontsloten op basis van één uniform werkproces. Hierbij wordt het werkproces vooropgesteld los van merk

Zorgpartners

Zorgpartners is een grote aanbieder van diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg in de regio Midden-Holland. Vanuit 18 centra bedienen zij bewoners en cliënten uit de wijk die à la carte diensten af kunnen nemen.

Zorgpartners heeft IQ Messenger ingezet voor verpleegoproep alarmering vanaf tablets in combinatie met video naar centralisten en smartphones. Ook wordt gebruik gemaakt van een beeld bel triage oplossing in combinatie met alarmering en dwaaldetectie van bewoners op één platform. Door de inzet van IQ Messenger gaat de regie terug naar de zorgorganisatie. Het zorgproces en de kwaliteit van leven van de bewoners staan weer centraal door merkonafhankelijkheid.

Eeckenrhode

Eeckenrhode is een serviceflat waar het welzijn van de bewoners centraal staat. Bewoners wonen geheel zelfstandig, maar kunnen gebruik maken van een totaalpakket aan dienstverlening, al dan niet vraaggestuurd.

De bewoners van Eeckenrhode kunnen gebruik maken van 24 uurs verpleging met behulp van een TipTel voice pendant. Alarmering komt binnen op de Polycom dect van het verplegend personeel. Daarnaast is het fijn dat er inzicht is in alarmering door middel van IQ Reporting. Familie van bewoners is hiermee ook makkelijk op de hoogte te stellen.

Diana kliniek

DianaKlinik is een privé kliniek die gespecialiseerd is in geriatrie, interdisciplinaire vroege revalidatie, neurologie, psychosomatische en psychotherapie en orthopedie. Het ziekenhuis beschikt over 600 bedden en wordt beschouwd als een medisch en verpleegkundig competentie centrum.

Door het combineren van meerdere analoge verpleegoproepsystemen, het automatisch openen/sluiten van deuren en het gebruik van smartphones worden investeringen behouden en kan DianaKlinik zich richten op de nieuwe zorg in Duitsland. Merkonafhankelijkheid maakt het mogelijk voor de klant keuzes te maken die passen bij de functionaliteit en het budget.

Munchenstift

Münchenstift Münchener Bürgerheim is een volledig gerenoveerde en technisch up-to date residentie in München. Senioren kunnen hier aangenaam zelfstandig wonen.

Bestaande en nieuwe technologie in oude stijl. Naast any-to-any alarmering is er ook externe opvolging middels de Verklizan UMO integratie. Door investeringen in het verleden te behouden en te combineren met nieuwe sensoren en externe opvolging is Münchenstift levensloop bestendig geworden.

Zorgspectrum Het Zand

The Netherlands

Swinhove

The Netherlands

Argos Zorggroep

The Netherlands

Zorgpartners Midden Holland

The Netherlands

Oktober

The Netherlands

Topaz

The Netherlands

Stichting Zorgorganisatie Het Hoge Veer

The Netherlands

St. Christelijke Zorgorganisatie Norschoten

The Netherlands

Lyngbakken Sykehjem

Norway

Bakkane Bo- og behandlingssenter

Norway

Zorgstroom, Nieuw-Sandenburgh

The Netherlands

Eeckenrhode

The Netherlands

Sørlandets rehabilitation center Eiken BA

Norway

Tyribo Omsorgssenter

Norway

Vonheim (Tingvoll sjukeheim)

Norway

Stichting Gasthuis Sint Jan de Deo

The Netherlands

Vivent

The Netherlands

N.K.S. Helsehus Akershus (Ahus)

Norway

Rømskog eldresenter

Norway

Åmli Sjukeheim

Norway

Welzijn Lisse / Eikenhorst

The Netherlands

Stichting Wicherumloo

The Netherlands

ZorgAccent

The Netherlands

Wittenbergzorg

The Netherlands

Avondrust

Belgium

Skarbøvik sykehjem

Norway

Valkenhof Zorgcentrum Kempenhof

The Netherlands

WelThuis B.V.

The Netherlands

Magentazorg

The Netherlands

WVO Zorg

The Netherlands

Careander

The Netherlands

SWZ Thuiszorg

The Netherlands

Profila Zorg

The Netherlands

Bråta bo og aktivitetssenter

Norway

Stichting Envida

The Netherlands

Thomas Holt Villages

Australia

Vardafjell helsehus - Haugesund kommune

Norway

SBBS De Drie Eiken

The Netherlands

Stichting Zonnehuisgroep

The Netherlands

Woonzorgcentrum Theresia

The Netherlands

CA.RI.PRO. S.R.L.

Italy

Regionaal Behandelcentrum Wiekendael

The Netherlands

Centro Alzaimer Sede di Roma

Italy

Senior Homes / Residentie Prinsenhof

Belgium

Stichting De Trans

The Netherlands

Zinzia

The Netherlands

Klukstuen omsorgssenter

Norway

Finnoy Sykehjem

Norway

Finstadtunet

Norway

Halden Sykehjem

Norway

Ørstaheimen

Norway

Jevnaker Omsorg- Og Rehabiliteringssenter

Norway

Stichting Niko

The Netherlands

Boganes omsorgsdrift AS

Norway

WoonzorgCentra Haaglanden

The Netherlands

Stichting Fundis

The Netherlands

Stichting ZorgAccent

The Netherlands

Lelie Zorggroep

The Netherlands

Sensire

The Netherlands

Zorgstroom

The Netherlands

Maasduinen

The Netherlands
  • Pieter Zeemanweg 57
    3316 GZ Dordrecht
    The Netherlands
    T +31 (0)88 20 22 333
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.