De industrie vraagt om merkonafhankelijke alarmering om bij uitdagingen op het gebied van veiligheid en efficiëntie een optimale productiedag te kunnen garanderen. Met de volledige integratie van porto’s, vrijwel alle industriële protocollen en smartphone applicaties speelt IQ Messenger in deze markt een onderscheidende rol ten opzichte van hardware gebaseerde alarmservers.

Centraalpost

Webapplicatie

IQ Messenger brengt binnen haar webapplicaties alle meldingen merkoverstijgend samen. Alarmmeldingen kunnen snel en herkenbaar worden ingezien, alarmflows worden geactiveerd en het is mogelijk handmatig berichten te sturen naar alle geïntegreerde devices.

Calamiteiten

Pagers, iOS, Android, voWiFi, DECT, Portofoons

De veiligheid waarborgen van medewerkers en omgeving dankzij het strak gemonitorde IQ Messenger platform. Dit binnen een combinatie van vaste systemen voor branddetectie, alle soorten camera's, toegangscontrole etc. en meldingen naar mobiele oplossingen voor medewerkers zoals smartphones, portofoons en pagers.

Portofoons

MOTOTRBO

Het interactief kunnen versturen van voorgeprogrammeerde of handmatige tekst- of spraakberichten naar één of meerdere portofoons bij calamiteiten. IQ Messenger is in staat om een accepteren en weigeren functionaliteit mee te sturen om zo nodig te escaleren naar andere medewerkers. Bovendien kunnen berichten verstuurd worden over meerdere kanalen.

Persoonlijke alarmen

Personeel binnen het bedrijf moet veilig kunnen werken. Helaas zijn incidenten niet uit te sluiten maar kan de veiligheid wel vergroot worden. IQ Messenger integreert persoonlijke alarmering vanaf diverse devices en voegt hier slimme plaatsbepalingstechnologie aan toe (arbeidsomstandighedenwet).

Productie

OPC, BACnet, Modbus, Rockwell, Factorytalk, HTTP I/O, Profibus

Beperk de uitvaltijd van apparaten en hergebruik zo veel mogelijk van de bestaande infrastructuur. Met intelligente koppelvlakken zorgt IQ Messenger dat meldingen direct bij de juiste persoon terecht komen.

Projecten industrie sector

Bekijk hier onze projecten uit de industrie sector

 • Industrial Events Samsung 1
 • GFP Industrial 1
 • Pieter Zeemanweg 57
  3316 GZ Dordrecht
  The Netherlands
  T +31 (0)88 20 22 333
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.