Piepers

Piepers, ook wel pagers of seinen genoemd, worden sinds jaar en dag ingezet voor alarmering, vooral als het gaat om het ontvangen van brandmeldingen conform de NEN2575 regelgeving

Piepers

Piepers, ook wel pagers of seinen genoemd, worden sinds jaar en dag ingezet voor alarmering, vooral als het gaat om het ontvangen van brandmeldingen conform de NEN2575 regelgeving.

Ontwikkelingen hebben gelukkig niet stilgestaan. Met de komst van de DECT- en WiFi handset is spraak, (persoonlijke) alarmering en interactieve acceptatie/weigering van alarmen gecombineerd binnen één draadloos apparaat.
De laatste jaren zien we een sterke verschuiving van DECT- en WiFi toestellen naar de smartphone gezien de grote functionele toegevoegde waarde en de eis tot het gebruik van één slim apparaat voor de professional conform de eisen van de NEN2575.

IQ Messenger integreert alle denkbare pagersystemen. Zo staat het werkproces centraal en kunnen organisaties zelf bepalen of ze, en hoe lang, men nog gebruik wenst te maken van de piepers. Alarmberichten afkomstig van alle op het IQ Messenger platform aangesloten systemen worden dan ook snel en betrouwbaar uitgewisseld met de piepers.
Uiteraard worden alarmen gelogd en kunnen deze naar een willekeurige mix van DECT- & WiFi handsets, pagers, portofoons en smartphones worden verstuurd.

  • Geschikt voor gecertificeerde NEN2575 brandmeld keten
  • Merkonafhankelijk dus echte keuzevrijheid (einde vendor lock-in)
  • Eigen regie over gebruik en uitfasering piepers
  • Gecombineerd gebruik van DECT- & WiFi handsets, pagers, portofoons en smartphones

IQ Messenger integrations:

CLB
AscomAscom
KadexKadex
StanleyStanley
AtusAtus

Bekijk ook de overige integraties

Monitoren

Lees meer

Locatiebepaling

Lees meer

Medische systeemintegraties

Lees meer
Verpleegoproepsysteem

Verpleegoproepsysteem

Lees meer
Request a demo

Start met IQ Messenger.
Optimaliseer alarm management

Vraag een demo aan

Houd me op de hoogte

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws en updates in je mailbox

Meld mij aan