Graphical Floor Plan

Alle alarmen grafisch weergeven én activeren

Graphical Floor Plan

De grafische plattegrond biedt een real-time visualisatie van alarmen op de plattegrond van het gebouw, afdeling of omgeving. Vanuit één omgeving worden alle alarmen van geïntegreerde systemen binnen IQ Messenger gevisualiseerd.

Het Graphical Floor Plan geeft je de mogelijkheid tot livetrack om live te zien waar een apparaat of medewerker zich bevindt. Live tracking en positionering zijn mogelijk met de integratie van verschillende plaatsbepalingstechnologieën.

De webgebaseerde applicatie kan vanaf iedere werkplek bediend worden door het simpelweg openen van een webbrowser. Het installeren van software op elke PC is hierbij niet aan de orde.

Alarmberichten versturen en events starten

Het Graphical Floor Plan is ook in staat om alarmberichten te versturen. De kleur van het bericht, de tekst en naar welke gebruiker of gebruikersgroepen het bericht wordt gestuurd, zijn door organisaties zelf in te richten. Calamiteiten of BHV alarmen kunnen verstuurd worden naar voorgedefinieerde gebruikersgroepen op een device naar keuze.

Niet alleen alarm- en tekstberichten kunnen vanuit de Graphical Floor plan verstuurd worden, ook outputs zijn met één muisklik te starten. Denk aan het open zetten van een deur, het aan zetten van verlichting of het starten van een willekeurig event binnen IQ Messenger.

Plattegronden en markers waren nog nooit zo makkelijk toe te voegen aan software applicaties. Met een paar klikken voeg je iedere gewenste plattegrond snel toe voor herkenbare visualisatie voor de gebruikers.

Alarmen welke binnen komen op het Graphical Floor Plan kunnen op diverse manieren worden afgehandeld:

  • Accepteren en weigeren
  • Een camerabeeld openen, applicatie starten of werkinstructie inzien of een terugbel nummer starten
  • Alarmen doorsturen naar één of meerdere medewerkers
  • Cliëntinformatie raadplegen
  • Contact opnemen met een cliënt of patiënt door een spreek-luister of beeldbelverbinding te starten

Alarmberichten kunnen worden weergeven middels prioriteiten, kleuren en geluiden naar wens. Upload iedere gewenste audio file welke afgespeeld wordt bij een alarm.

Waarborg alarmafhandeling met de escalatie opties van IQ Messenger. Laat de Graphical Floor Plan gebruikers alarmen binnen een x aantal seconden accepteren en escaleer naar een andere IQ Messenger integratie. Alarmberichten kunnen automatisch worden gewist bij acceptatie om alarmmoeheid terug te dringen.

Continu monitort IQ Messenger de verbinding tussen de Graphical Floor Plan webbrowser en de IQ Messenger server. Bij een disconnectie of langere inactiviteit hoort de gebruiker een geluidssignaal.

De Graphical Floor Plan gebruiker ontvangt automatisch een bericht wanneer een andere medewerker het alarm heeft geaccepteerd. Het inschakelen van een profiel, zoals de activatie van een nachtstand wordt op het Graphical Floor Plan weergeven.

Realtime cliëntinformatie en WAR (Waarschuwen, Alarmeren, Redden) kunnen symbolisch worden weergeven op de Grafische Plattegrond webapplicatie om direct in te zien op welke cliënt of patiënt het alarmbericht betrekking heeft.

  • Alarmen van meerdere gebouwen binnen één grafische webbased user interface
  • Livetrack en positionering van mensen en appratuur
  • Deuren openen, verlichting schakelen en calamiteiten triggeren
  • Tekstberichten versturen naar één of meerdere collega’s
  • Vanuit één omgeving tientallen afdelingen monitoren

Bekijk ook de overige applicatiesSmartApp Android

SmartApp Android

SmartApp Android: Kritische alarmering, voice/video, locatiebepaling en persoonlijke veiligheid

Lees meer

Reports

Alle events in één overzicht

Lees meer

Bewonersdashboard

In één oogopslag een overview van alle alarmen van de cliënt

Lees meer

Patiëntdashboard

Gevisualiseerde vertaling van onze rapportage module

Lees meer
Request a demo

Start met IQ Messenger.
Optimaliseer alarm management

Vraag een demo aan

Houd me op de hoogte

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws en updates in je mailbox

Meld mij aan