Identity and access management

De identity and access management connector biedt organisaties eenvoudig en gecentraliseerd beheer van gebruikers en gebruikersautorisaties

Identity and access management connector

Zorgorganisaties geven de voorkeur aan het gebruik van persoonlijke accounts in onze alarm management applicaties om eenvoudig te herkennen welke teamleden beschikbaar zijn en te verduidelijken wie verantwoordelijk is of was voor welke alarmen.

Systeembeheerders willen de rechten van medewerkers en de toegang tot applicaties beheren middels de Active Directory. Zodra een nieuwe medewerker door HR is aangemeld, kan een account inclusief gebruikersrechten direct worden aangemaakt.

De Indentity and access management connector biedt organisaties eenvoudig en gecentraliseerd beheer van gebruikers en gebruikersautorisaties.

Imprivata Single Sign On is met IQ Messenger ondersteund. Met het scannen van een badge loggen medewerkers direct in en wordt het aantal handelingen verminderd zonder nog langer meerdere wachtwoorden te onthouden.

Imprivata Single Sign On wordt gecombineerd met de IQ Messenger SmartApp, Real Time Console en Graphical Event Assignement.

IQ Messenger integraties:

ImprivataImprivata

Bekijk ook de overige integraties

Slimme sensor zorg

Slimme sensoren zorg

Lees meer

Piepers

Lees meer

Gebouwbeheer- en brandmeldsystemen

Lees meer
Verpleegoproepsysteem

Verpleegoproepsysteem

Lees meer
Request a demo

Start met IQ Messenger.
Optimaliseer alarm management

Vraag een demo aan

Houd me op de hoogte

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws en updates in je mailbox

Meld mij aan