Toegangscontrole

In geval van een calamiteit zoals brand, ontruiming of het verlenen van assistentie bij een reanimatie is het direct verkrijgen van toegang tot het terrein, gebouw, afdeling of kamer cruciaal

Toegangscontrole

In geval van een calamiteit zoals brand, ontruiming of het verlenen van assistentie bij een reanimatie is het direct verkrijgen van toegang tot het terrein, gebouw, afdeling of kamer cruciaal. Dit is niet altijd even gemakkelijk omdat moderne toegangscontrolesystemen met uitgebreide veiligheidsmaatregelen kunnen zorgen voor de nodige vertraging en stress.

IQ Messenger voorziet in slimme integraties met toegangscontrolesystemen waarbij middels automatisch of handmatige aansturing de toegang tot één of meerdere locaties wordt vrij geschakeld. Zo krijgen hulpverleners zonder vertraging direct toegang.

Tevens voorziet de slimme interface ook in de mogelijkheid om bij “vreemd” gedrag een andere actie te starten. Denk aan het openen van een magazijndeur in het weekend waarna als actie direct de opname van een beveiligingscamera wordt gestart. Of een toegangspas van een dagbezoeker moet ’s nachts leiden tot een alarmbericht op de smartphone of portofoon van een medewerker of bewaker.

Nagenoeg ieder denkbaar event binnen het toegangscontrolesysteem kan middels de inzet van het IQ Messenger platform leiden tot een andere actie of keten van acties op één of meerdere andere systemen. Alle combinaties zijn mogelijk allemaal ten behoeve van jouw werkproces.

IQ Messenger integraties:

NedapNedap
KadexKadex

Bekijk ook de overige integraties

Monitoren

Lees meer

Locatiebepaling

Lees meer

Piepers

Lees meer

Zorgregie centrales

Lees meer
Request a demo

Start met IQ Messenger.
Optimaliseer alarm management

Vraag een demo aan

Houd me op de hoogte

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws en updates in je mailbox

Meld mij aan