Over IQ Messenger

De standaard in merkonafhankelijke kritische alarmering

IQ Messenger verbetert alarmeringsprocessen voor de gezondheidszorg, industrie en overheid middels haar krachtige merkonafhankelijke message broker. IQ Messenger wordt ingezet door toonaangevende organisaties over de hele wereld.

De apps en integraties van IQ Messenger zijn erop gericht om de juiste informatie bij de juiste persoon te brengen, op de juiste tijd en naar het juiste device. Dit doen we met een groot software development team en gebaseerd op jarenlange ervaring in de wereld van kritische alarmering. Onze software is medisch klasse IIb gecertificeerd, volledig merkonafhankelijk en device neutraal.

Alle denkbare systemen in en rondom een gebouw welke een alarm geven of een alarm output kunnen ontvangen zijn te integreren met het IQ Messenger platform waarbij wij de meldingen naar ieder gewenst (smart) device uitsturen (any-to-any).

Professionals werken met onze software doeltreffender en zonder het risico van vendor lock-in en alarmmoeheid. Het resultaat? Betere zorg voor cliënten of patiënten en voor de industrie hogere productiviteit en veiligheid voor professionals.

IQ Messenger, when the message is critical

We bevrijden (zorg)organisaties uit de vendor lock-in van klassieke hardware leveranciers door merkonafhankelijke communicatie tussen systemen mogelijk te maken middels integraties en eigen applicaties. Als organisatie heb je volledige keuzevrijheid over welke technologie je wilt inzetten. Het werkproces is leidend, niet het merk of de leverancier.

Merkonafhankelijk

Geen verkoop van apparatuur, maar een platform die bestaande en nieuwe systemen combineert los van merk.

Efficiënt werkproces

Volledig in te richten naar het werkproces. Alle systemen werken samen op één platform voor meer efficiëntie.

Volledig gecertificeerd

Wij beschikken over alle relevante certificeringen NEN 2575, ISO 27001, ISO 13485, NEN 7510 & CE-MDD klasse IIb.

Van vendor lock-in naar volledige keuzevrijheid

Gesloten ICT-systemen die parallel naast elkaar lopen in plaats van samen te werken, remmen processen en leiden tot fouten, dubbele onderzoeken en chaos op de werkvloer. De effectiviteit, efficiency en kwaliteit van zowel de zorg, overheid en industrie worden in de toekomst afhankelijker van communicatie, informatie, geïntegreerde systemen, samenwerken en software. Met de software van IQ Messenger neem je de essentiële stap van de ‘oude’ vendor lock-in wereld naar de ‘nieuwe’ wereld met volledige keuzevrijheid.

Bepaal snel hoe hoog de prioriteit van een alarm is en ontvang notificaties, waarschuwingen en alarmeringen op één device

IQ Messenger is onderdeel van Anywhere365

Anywhere365 vermindert onnodige dialogen door het bieden van de juiste informatie op het juiste moment bij de juiste persoon, ongeacht de locatie. De Anywhere365-oplossingen, waaronder Dialogue Cloud Contact Center, zijn te vinden in meer dan duizend van de grootste organisaties ter wereld, waaronder meer dan dertig Fortune 500-bedrijven. Deze organisaties gebruiken Anywhere365 onpremise of vanuit de Anywhere365 Dialogue Cloud als geavanceerd Enterprise Dialoog Management platform om communicatie effectiever en efficiënter te maken. Anywhere365 heeft haar hoofdkantoor in Nederland, met regionale kantoren in België, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Canada. Anywhere365 is op wereldschaal het meest krachtige en meest gebruikte Dialoog Management platform beschikbaar voor Microsoft Teams en Microsoft Skype for Business.

Werken bij IQ Messenger

Ben jij creatief en een echte doorzetter? Dan zoekt IQ Messenger jou! IQ Messenger is een snelgroeiend bedrijf en hecht veel waarde aan haar medewerkers. Daarom creëren we niet alleen een uniek product, maar ook een unieke werkomgeving.

Meer weten over jouw volgende stap? Bekijk dan snel onze vacatures.

Request a demo

Start met IQ Messenger.
Optimaliseer alarm management

Vraag een demo aan

Houd me op de hoogte

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws en updates in je mailbox

Meld mij aan