Team

Het IQ Messenger team

Wij zorgen al bijna 10 jaar dat organisaties optimaal alarm management bereiken met ons krachtige medisch gecertificeerde software platform voor kritische alarmering en communicatie. Door het merkonafhankelijk samenbrengen van elk gewenst systeem bieden wij organisaties volledige keuzevrijheid van systemen zonder vendor lock-in. Met onze kennis en pragmatische aanpak zijn wij in staat om voor elk werkproces de beste applicaties en integraties te bieden.

Dit doen wij door samen goed te kijken naar het gewenste werkproces zodat zowel de medewerkers als patiënten en cliënten veiliger en efficiënter kunnen werken. We hebben passie voor ons werk en stellen ons flexibel op. In de keuze van hardware zijn wij volledig merkonafhankelijk; wij ondersteunen ze allemaal.

Ons verhaal

Het idee om een merkonafhankelijke alarmserver te gaan ontwikkelen ontstond toen een aantal zorgorganisaties meldingen uit het verpleegoproepsyteem naar andere devices wensten te sturen dan het door de leverancier aangeboden device. Onze oprichter Paul Vos begon met de ontwikkeling van een aantal integraties. De komst van een merkonafhankelijke alarmserver bleek zo krachtig dat IQ Messenger al snel tientallen integraties ontwikkelde en startte met haar eigen apps voor alarmering. Inmiddels bestaat het IQ Messenger platform uit meer dan 140 integraties en ruim 14 applicaties.

Het team

Paul Vos

CEO

Ramazan Aslan

CTO

Maartje Boschman

Sales Manager

Harold Lambrechts

Business Support Lead

Peter Ista

Systemspecialist

Daan den Breejen

Systemspecialist

Femmy Reijnders

Marketing Communication

Saskia van den Berg

Marketing Designer

Faradun Noorzai

QA Manager

Jan Dijkstra

QA Manager

Shirley van Genderen

Office Manager

Naomi Saarloos

Administrative Office Assistant

Eloy Holster

Accountmanager

Nardy van Doesburg

Accountmanager

Sander Kooiman

Accountmanager

Joachim Vermeulen

Accountmanager België

Bastiaan de Wit

Accountmanager

Yasmina Haddouchi

Accountmanager BeLux/Fr

Development team

Ons interne development team bestaat uit ruim 25 getalenteerde WO-opgeleide specialisten met passie voor technologie. Een team van enthousiaste developers met verschillende expertises ontwikkelen de beste applicaties en integraties voor kritische alarmering.

Onze kernwaarden

Betrouwbaar & integer

Als alarmserver in kritische omgevingen hebben wij betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Ons software platform voldoet aan alle vereiste certificeringen en heeft een 99,99% bereikbaarheid. Wij werken adequaat en zorgvuldig, met inachtneming van onze verantwoordelijkheden en de geldende richtlijnen van onze certificeringen.

Passie & gedreven

Onze passie wordt belichaamd door onze betrokken en enthousiaste medewerkers. Het is onze drive om organisaties te bevrijden uit de vendor lock-in door volledige keuzevrijheid van systemen te bieden. Betrokken is wat we zijn, hoe we werken, hoe we met elkaar én onze relaties omgaan.

Ambitieus & innovatief

Met een ambitieuze houding willen wij innoveren, onze kennis blijven ontwikkelen en de functionaliteit en kracht van onze software laten groeien. De beste ideeën komen vaak uit de praktijk, vandaar dat wij continu in contact staan met organisaties over kritische alarmering om in samenspraak met hen onze software te vernieuwen. Bovendien zijn we technisch vooruitstrevend: de techniek achter onze oplossingen is onderscheidend en we willen altijd vooroplopen!

Request a demo

Start met IQ Messenger.
Optimaliseer alarm management

Vraag een demo aan

Houd me op de hoogte

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws en updates in je mailbox

Meld mij aan