• Klant Centraal
  • Ambitie

Over IQ Messenger

Waarom IQ Messenger

Wij zijn van mening dat de klant mag bepalen welke hardware er wordt gebruikt. Met de ontwikkeling van IQ Messenger leggen wij de keuze bij u.

Onze enterprise software stelt uw organisatie en uw functionele behoeftes op de eerste plaats en niet het merk. U maakt de keuze welke hardware er wordt gebruikt, waardoor u voorkomt gebruik te moeten maken van meerdere systemen.

Met IQ Messenger heeft u een alarmeringssysteem op maat!

Onze ambitie

Wij van IQ Messenger hebben een heldere ambitie. Wij willen een krachtig, flexibel en compleet alarmeringssysteem met betrouwbaarheid en flexibiliteit als belangrijkste eigenschappen. Een IP-platform dat de zorg, detentie, industrie en BHV een efficiënte oplossing kan bieden.

Met IQ Messenger zetten wij de stap om deze ambitie te realiseren. Door onze innovaties en merkonafhankelijkheid durven wij IQ Messenger hét platform voor alarmering en escalatie te noemen.

Over IQ Messenger

IQ Messenger is merkonafhankelijk de specialist op het gebied van alarmering en communicatie. Onze specialisten adviseren klanten, partners en distributeurs over wat er op uw werkvloer daadwerkelijk nodig is. IQ Messenger kenmerkt zich in een open mind set op de Europese markt.

IQ Messenger is marktleider op het gebied van integraties met bring your own device. Door de merkonafhankelijkheid van IQ Messenger kunt u daadwerkelijk slimme oplossingen inzetten die u zonder IQ Messenger nooit had kunnen inzetten.

Bezoek ons

Pieter Zeemanweg 57
3316 GZ Dordrecht
Nederland

Neem contact op

Telefoon 088 - 20 22 333
E-mail info@iqmessenger.com

Volg ons