ECD en EPD

Om jouw zorgverlening maximaal te ondersteunen wil je bij een alarm realtime inzage hebben in cliënt- of patiëntgegevens

ECD en EPD integratie

Met het IQ Messenger Medical platform is het mogelijk om te integreren met verschillende ECD’s en EPD’s om alarmberichten en de alarmtoewijzing te verrijken met relevante patiënt -en bewonersinformatie. Om jouw zorg verlening maximaal te ondersteun wil je naast een alarm realtime inzage hebben in cliënt- of patiëntgegevens.

Bij het toewijzen van alarmen binnen de Graphical Event Assignment (GEA) webapplicatie kun je een zien welke cliënt of patiënt zich in welke kamer bevindt op basis van ADT records. Alarmberichten kunnen worden verrijkt met enkel de relevante gegevens (naam, geboortedatum en geslacht) tot aan volledige cliëntkaarten met bijvoorbeeld overzicht van medicatie gebruik en laatste interventies. Sta je voor een kamer dan kan je met de SmartApp middels het scannen van een QR-code of NFC sticker direct een cliëntkaart opvragen met alle benodigde informatie. Op de Grafische Plattegrond webapplicatie worden plattegronden middels symbolen verrijkt om agressie en WAR informatie in één oogopslag toonbaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan welke cliënt of patiënt wel of niet zelfstandig het pand kan verlaten bij brand.

Met één klik op de knop of QR code of NFC scan kun je dus direct een cliëntkaart weergeven op de SmartApp of misschien wil je als zorgprofessional doorgeschakeld worden naar de applicatie van jouw ECD of EPD, waar je direct in kunt wegschrijven. Verder is het mogelijk om naast algemene gegevens ook specifiek gerichte informatie mee te sturen vanuit het ECD of EPD welke betrekking hebben tot het alarm dat de zorgprofessional ontvangt.

Bewonersdashboard

IQ Messenger Medical heeft ook een bewonersdashboard ontwikkeld waar alle cliëntgegevens overzichtelijk staan weergegeven aan de hand van bijvoorbeeld grafieken, staartdiagrammen etc. Met het bewonersdashboard kun je op basis van al jouw data leefstijlmonitoring toepassen en jouw zorgproces verrijken met extra informatie.

Als je als zorgorganisatie jouw alarmen wilt verrijken met deze extra informatie, kun je dus gebruik maken van een koppeling met het ECD of EPD om vanuit één applicatie te werken als zorgprofessional en meer regie te hebben over jouw zorgproces.

  • Eenvoudige inzage cliëntkaart met alle gegevens uit het ECD
  • Aan de hand van een grafische plattegrond inzicht in waar de cliënt of patiënt zich bevindt en basisinformatie van de cliënt en patiënt
  • QR-code en NFC scan gebruiken bij de deur of het bed om cliënt- of patiëntgegevens op te vragen.
  • WAR weergaven verrijkt met icoontjes en kunnen weergegeven worden in de clientkaart
  • BHV-ontruiming, welke cliënt of patiënt kan zelfstandig het pand verlaten
  • Bewonersdashboard met alle cliëntgegevens in één overzicht weergegeven met bijvoorbeeld grafieken, staartdiagrammen etc.
  • Verrijking van alarmen en toepassen van leefstijlmonitoring

IQ Messenger Medical integraties:

PinkRoccadePinkRoccade
NedapNedap
ChipSoftChipSoft
EpicEpic

Bekijk ook de overige integraties

Medische systeemintegraties

Lees meer
Epilepsie detectie

Epilepsie detectie

Lees meer

Gebouwbeheer- en brandmeldsystemen

Lees meer
Slimme sensor zorg

Slimme sensoren zorg

Lees meer
Request a demo

Start met IQ Messenger.
Optimaliseer alarm management

Vraag een demo aan

Houd me op de hoogte

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws en updates in je mailbox

Meld mij aan