Mensen willen ouder worden op een veilige plek met voldoende bewegingsruimte. Dit vraagt inspanningen van zorgprofessionals. IQ Messenger denkt mee en biedt professionals middels haar merkoverstijgende platform en applicaties handige tools.

Het merkonafhankelijk kunnen inzetten van slimme sensoren en andere zorgsystemen samen met het toepassen van smartphone technologie geeft zorgprofessionals snel inzicht in de cliëntstatus en zet het werkproces weer centraal. De beperkingen in systeemkeuze en alarmafhandeling die klassieke verpleegoproepsystemen opleggen zijn hiermee verleden tijd.

Verpleegoproep

ASCOM, CLB, VERKERK, SCHRACK, VIEDOME, HERTEK, AVICS, INDIGO, VANBREDA, CINNOVATE, TELEVIC, EUROCOM, TUNSTALL

IQ Messenger integreert ieder verpleegoproepsysteem middels verrijkte protocollen (ESPA X, OAP) om meldingen op interactieve wijze naar het gewenste device te sturen.

Dwaaldetectie

Een van de grootste uitdagingen is het creëren van bewegingsvrijheid voor ouderen om ze een optimale leefomgeving en vrijheid te kunnen bieden. IQ Messenger integreert op een merkonfhankelijke wijze systemen om hierin slimme combinaties tussen systemen te kunnen realiseren.

Smartphones

Andriod, iOS

In een technologische wereld waarin zorgprofessionals kritische alarmen ontvangen en toegang verkrijgen tot cruciale cliëntdata is een smartphone essentieel. Met een verouderd DECT toestel is dit simpelweg niet mogelijk.

Slimme sensoren

MOBOTIX, SENSARA, OPENXS, SMARTERVISION

Zorgprofessionals willen iedere cliënt optimaal kunnen bewaken. De introductie van slimme sensor technologie biedt hun een oog en oor in de kamer. IQ Messenger integreert vrijwel alle merken sensor technologie middels de meest uitgebreide protocollen en biedt professionals vanaf hun smartphone directe cliënt observatie.

ECD integratie

Slimme nachtzorg, is één van de doelstellingen binnen de VVT. Hoe maak je nachtzorg echt slim? Door realtime inzicht te geven in welke cliënt op welke kamer woont voor persoonlijke benadering.

Projecten ouderenzorg

Lees hier onze projecten binnen de ouderenzorg

 • GFP 2.1
 • RTC1.1
 • Hand Empty IOS Android
 • GFP Industrial 1
 • SmartApp Enterprise Busy Mode 8.1.1
 • GEA 1.1
 • Pieter Zeemanweg 57
  3316 GZ Dordrecht
  The Netherlands
  T +31 (0)88 20 22 333
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.