Personenalarmering, telemonitoring en wearables

Zorg verplaatst zich meer en meer naar mensen thuis

Thuis: personenalarmering, telemonitoring en wearables

Zorg verplaatst zich meer en meer naar mensen thuis. Technologie helpt ouderen om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen. Door medische apparatuur bij mensen thuis te plaatsen hoeft men niet steeds naar het ziekenhuis af te reizen. Door middel van  wearables worden vitale waarden continu gemonitord om acute ziekenhuisopnames te voorkomen.

Personenalarmering

Met één druk op de knop verzekerd van hulp? Middels een hals- of pols alarm staan ouderen in verbinding met een zorgcentrale, mantelzorger of verpleegkundige. IQ Messenger verbindt diverse zorgtoestellen en oplossingen voor personenalarmering merkonafhankelijk. Zo bepalen zorgorganisaties en zorgcentrales zelf waar alarmering op welk moment naar toe gaat zonder de verplichte afname van dienstverlening van een externe partij.

Melding van zorgtoestellen en oplossingen voor personenalarmering verbonden aan het IQ Messenger platform worden vaak verstuurd naar een SmartApp van de verpleegkundige of de Grafische Plattegrond of Real Time Console webapplicaties inclusief de mogelijkheid om auto-answer in te schakelen met terugbelverbinding naar de alarmerende.

Integraties met: Zintouch, Tunstall, FocusCura, Caretech, Antenna, DTMF scaip, Curatech, Salesforce.

Pleisters, thuismetingen en wearables

Pleisters, thuismetingen en wearables worden ingezet om mensen continu te bewaken om zeker te weten dat alles goed met ze gaat. Wanneer het minder goed gaat en om een acute opname te voorkomen kan een signaal naar een specialist, meldkamer of verpleegkundige verstuurd worden zodat vervolgens de situatie direct gecontroleerd kan worden. Met IQ messenger Medical verstuur je deze signalen op een manier naar keuze! In de nacht bijvoorbeeld naar de meldkamer en ook een notificatie naar de iPhone van een specialist.

Integraties met: Sensium, Philips biosensor, Vitalerter, Luscii

Medicijndispenser

Een slim apparaatje dat ouderen er aan herinnert hun medicijnen te nemen. Maar wat als dit alsnog wordt vergeten? Of als de registratie van medicijninname enkel in gesloten systemen mogelijk is? IQ Messenger Medical biedt oplossing door meldingen en historische meldingen te versturen naar een willekeurig systeem.

Integraties met: Medido

IQ Messenger Medical integraties:

ZintouchZintouch
CompaanCompaan
LusciiLuscii
NightWatchNightWatch
SensaraSensara
PhilipsPhilips
TunstallTunstall
CareTechCareTech
CuratechCuratech
SalesforceSalesforce
VitalerterVitalerter
SensiumSensium
MedidoMedido
FocusCuraFocusCura
AntennaAntenna
SafetyTracerSafetyTracer

Bekijk ook de overige integraties

Draagbare sensoren

Draagbare sensoren

Lees meer
Dwaaldetectie

Dwaaldetectie

Lees meer

Zorgtoestellen

Lees meer

Toegangscontrole

Lees meer
Request a demo

Start met IQ Messenger.
Optimaliseer alarm management

Vraag een demo aan

Houd me op de hoogte

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws en updates in je mailbox

Meld mij aan