Verpleeghuis zonder verpleegoproepsysteem

Het klassieke verpleegoproepsysteem is in diverse zorgsegmenten geen vanzelfsprekendheid meer en vervangen voor moderne technologie

Verpleeghuis zonder verpleegoproepsysteem

Vroeger werd het verpleegoproepsysteem (VOS) gebruikt als het hart van de zorgoplossing. Met de verandering van de zorg, de opmars van de slimme sensoren, leefcirkels en de smartphone is het klassieke verpleegoproepsysteem in diverse zorgsegmenten geen vanzelfsprekendheid meer en vervangen voor moderne technologie.

Cliënten gebruiken voor actieve alarmering een polsbandje en voor passieve alarmering wordt een slimme sensor ingezet. De verpleegkundige maakt de persoonlijke aanwezigheid in de kamer kenbaar middels haar smartphone. Tevens zijn kamerinstellingen, beeldobservatie als ook persoonsbeveiliging van zorgprofessionals ondersteund binnen dezelfde smartphone applicatie: de SmartApp.

Werkproces leidend bij inzet van zorgtechnologie

Nu het verpleegoproepsysteem geen onderdeel meer is van de totale zorgoplossing wordt het belang van het onderliggende merkonafhankelijke zorgplatform des te groter. Zo kan iedere zorgorganisatie zonder vendor lock-in en met focus op het werkproces zelf bepalen of een verpleegoproepsysteem nog benodigd is of een bestaand verpleegoproepsysteem nog moet worden behouden en welke andere zorgsystemen er moeten worden toegevoegd om tot de totale zorgoplossing te komen.

Uiteraard is het IQ Messenger platform medisch gecertificeerd waardoor de inzet en aansluiting van medische apparatuur in het zorgproces legaal en veilig kan worden gerealiseerd.

Vraag een demo aan

Bekijk wat IQ Messenger te bieden heeft als merkonafhankelijke message broker voor kritische alarmering. Meld je aan voor een live demo!

Tijdens de online demo van een half uur geven we je een tour door onze alarmeringssoftware. We laten zien wat onze software te bieden heeft en beantwoorden al je vragen. Wil je een incompany demo aanvragen? Dat kan ook, vermeld dit dan in het bericht.

Demo aanvragen

Ja, ik meld mij aan voor een (online) demo

  Bekijk meer oplossingen

  man down alarm app

  Productiealarmering en lone worker beveiliging

  Lees meer
  Stille medische alarmering

  Stille medische alarmering

  Lees meer

  Realisatie van éénpersoonskamers

  Lees meer

  Persoonsbeveiliging medewerkers met plaatsbepaling

  Lees meer
  Request a demo

  Start met IQ Messenger.
  Optimaliseer alarm management

  Vraag een demo aan

  Houd me op de hoogte

  Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws en updates in je mailbox

  Meld mij aan