Erasmus MC

Versie 1.0.

Producten en diensten

Veilige medische alarmering

Industrie

Ziekenhuis

Locatie

Nederland

IQ Messenger vormt het centrale hart bij de realisatie van de nieuwe unit op IC neonatologie van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis als het gaat om slimme en veilige alarmering

Onze CEO Paul Vos was aanwezig bij de feestelijke opening van deze nieuwe unit. Afdelingshoofd Prof. Dr. Irwin Reiss zet duidelijk in op verbetering van het zorgproces, reductie van alarmmoeheid, veilige stille alarmering en het vergaren van data voor onderzoek.

De combinatie van zowel verpleging op zaal als aparte boxen/kamers bereidt de verpleegkundigen voor op de toekomstige migratie naar éénpersoonskamers. Een deel van de alarmen wordt nu naar de SmartApp op één smart device gebracht. In deze huidige eerste fase wordt alarmprioritering toegepast die zorgt dat de alarmen met de hoogste prioriteit bovenaan de lijst komen te staan. Deze functionaliteit draagt bij aan beter alarmmanagement en de reductie van alarmmoeheid.

De IQ Messenger software voorziet in volledige ketenbewaking en is medisch klasse IIb gecertificeerd. Daarom kan IQ Messenger veilig ingezet worden voor deze kritische zorgomgeving.

Soortgelijke succesverhalen

Veilige zorg op afstand

IQ Messenger

Lees meer

Redundantie en ketenbewaking

IQ Messenger

Lees meer

Van een couveusezaal naar kamers

Spaarne Gasthuis

Lees meer

Innovatieve MAS op zorgafdelingen

Rijnstate

Lees meer
Request a demo

Start met IQ Messenger.
Optimaliseer alarm management

Vraag een demo aan

Houd me op de hoogte

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws en updates in je mailbox

Meld mij aan